Полтавські поліцейські затримали хлопця, який сильно побив свого знайомого

Полтавські поліцейські затримали хлопця, який сильно побив свого знайомого

До Полтавського районного управління поліції 11 травня близько 2-ї години надійшло анонімне повідомлення про бійку на вулиці Героїв АТО у Полтаві. Поліція затримала особу, яка брала участь у цьому інциденті, і оголосила йому про підозру.

За даними відділу комунікації поліції Полтавщини, розслідуванням встановлено, що під час спільного дозвілля між у двох місцевих чоловіків виникла суперечка, що переросла у бійку. 20-річний полтавець завдав тілесних ушкоджень своєму 23-річному знайомому. Потерпілого з тяжкими ушкодженнями госпіталізували до лікарні. Слідчі поліції затримали зловмисника згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів без можливості застави.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Санкція статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

15 травня, 11:47 | Полтава | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.