У Кобеляках «полатали» три вулиці, роботи тривають

У Кобеляках «полатали» три вулиці, роботи тривають

Цьогоріч  на ремонт дорожнього покриття з міського бюджету змогли виділити лише 2,5 мільйона гривень. Редакція спробувала дізнатися, що ж можна зробити за такі гроші.

Кобелячани та гості містечка вже встигли помітити, а автомобілісти і відчути, що ями в дорожньому покритті на вулиці Полтавській таки були ліквідовані.
Практично одночасно «полатали»  й Дніпровську.

На кількох інших вулицях шляховики поки що лише підготували дорожнє полотно до майбутнього ремонту, розчистивши та поглибивши вибоїни. Це, до речі, неабияк дошкуляє автомобілістам. Але ті терплять у очікуванні бажаного ремонту.

Редакція звернулася до заступника директора кобеляцького підприємства «Водоканал Плюс» Дмитра Геращенка із проханням поділитися інформацією про те, які ще кобеляцькі вулиці будуть «полатані».

Дмитро Геращенко пояснив:

— Ремонтні роботи виконують два місцевих спеціалізованих підприємства. Перше — це колишній всім відомий «автодор», друге  —  «не менш відомий «Будсервіс». «Автодорівці» відремонтували дорожнє покриття по вулиці Полтавській, «Будсервіс» працював по вулицях Мільйонній та Захисників України (колишня 1 травня). Зараз тривають ремонтні роботи по вулицях Касьяна, Юр’ївській, Музичній. Після завершення цих робіт почнуть ремонтувати асфальтне покриття на площі Перемоги.

Як додав у своєму коментарі Дмитро Геращенко, ще буде оголошений тендер на 600 тисяч гривень по проведенню ремонту на вулиці Шевченка. Адже там від площі Перемоги вже фактично неможливо проїхати, не потрапивши у вибоїну.

Окрім того, представник комунгоспу висловив сподівання, що депутати міськради, розподіляючи бюджетні кошти, знайдуть якийсь резерв, аби профінансувати ремонти інших міських вулиць.


Автор: Ігор Філоненко
14 липня, 10:15 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.