«Проклятий кабінет»: Кіптілий чекає, коли Фещенко забере речі

«Проклятий кабінет»:  Кіптілий чекає, коли Фещенко забере речі

Головний кабінет Кобеляцької громади залишається пусткою  попри той факт, що головні події в ньому і біля нього закінчилися в березні поточного року.
Тоді, а це вже три з половиною місяці тому, кобеляцькі депутати достроково відправили на відпочинок виконуючого обов’язки міського голови Василя Фещенка. А замість нього довірили керувати громадою іншому Василю — Кіптілому.

Сам Василь Кіптілий після вдалого палацового перевороту працює в кабінеті, який раніше займав заступник міського голови Михайло Брейко.
У понеділок, 15 липня, на запитання, чому не переходить у кабінет міського голови, Василь Кіптілий відповів:

— Дочекаюся, коли Василь Васильович (від редакції: Василь Фещенко) свої особисті речі забере.

Між тим, редакції стало відомо, що 19 липня має відбутися судове засідання за позовом екссекретаря міськради Василя Фещенка щодо скасування рішення сесії про його звільнення та поновлення на посаді.

І за цим збігом обставин (від автора: у збіг я особисто не вірю) на цей же день, 19 липня, призначена чергова сесія міськради.

Чому не вірю в збіг? Та тому, що в разі, якщо суд поновить Василя Фещенка на роботі, а шанси, що таке рішення буде прийняте, є, депутати можуть миттєво знову проголосувати за чергову недовіру Василю Васильовичу. І так — до безкінечності. Аж доки комусь не обридне чи політична обстановка в місцевому масштабі зміниться.

Є ще одна, більш гумористична, версія щодо факту ігнорування новим керівником громади головного кабінету.

Її ми вже колись оприлюднювали. Як сказав один із «аксакалів» кобеляцької політики: «Те місце (нинішній кабінет міського голови) прокляте. Щоб зняти прокляття, потрібно переїхати в будівлю «старої» міської ради. Із того кабінету достроково ще ніхто не виходив».

Нагадаємо, що з кабінету, який зараз ігнорує Кіптілий, до нього достроково пішли Копелець, Жуков і Фещенко.


Автор: Ігор Філоненко
19 липня, 09:53 | Кобеляки | Політика

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.