На Полтавщині поліція завтримала чоловіка, який викрав одяг у магазині

На Полтавщині поліція завтримала чоловіка, який викрав одяг у магазині

21 липня близько 09:30 до відділу №3 (м. Карлівка) Полтавського районного управління поліції надійшло повідомлення від продавця одного з магазинів одягу в Карлівці про невідомого чоловіка, який схопив одяг у торговому залі та втік. Поліція швидко встановила особу грабіжника.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група, оперативники та група швидкого реагування патрульної поліції Карлівщини. Під час проведення першочергових слідчих дій та оперативних заходів поліцейські швидко вийшли на слід зловмисника і вилучили у нього речові докази.

Петро Кондратенко, начальник відділу поліції №3 (м. Карлівка), повідомив:

«Фігурантом виявився місцевий 31-річний мешканець. Наразі слідчі вирішують питання про повідомлення йому підозри та обрання запобіжного заходу».

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Карлівського відділу Решетилівської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають. Санкція частини четвертої статті 186 ККУ передбачає покарання у вигляді від семи до десяти років позбавлення волі.

22 липня, 14:55 | Карлівка | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.