У Котельві 19-річний хлопець забив до смерті чоловіка

У Котельві 19-річний хлопець забив до смерті чоловіка

У ніч з 8 на 9 серпня до сектору поліцейської діяльності №1 (селище Котельва) Полтавського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що під час конфлікту між двома чоловіками сталося вбивство. Поліція розпочала кримінальне провадження.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції. Згідно інформації від відділу комунікації поліції Полтавщини, під час первинних слідчих та оперативних заходів попередньо встановлено, що в одному з сіл Великорублівської громади 19-річний житель іншої області під час конфлікту наніс смертельні тілесні ушкодження 52-річному чоловікові. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. Особу, причетну до злочину, затримано згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо пред'явлення підозри та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Слідчий підрозділ поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, розпочав кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, що передбачає від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Причини та обставини інциденту з'ясовуються в ході слідства.

9 серпня, 13:45 | Котельва | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.