Знущання над дитиною у Котельві: одному з кривдників повідомлено про підозру

Знущання над дитиною у Котельві: одному з кривдників повідомлено про підозру

Особи, які в червні знущалися з неповнолітнього на пляжі в селищі Котельва, були ідентифіковані. На даний момент 15-річному місцевому хлопцеві пред'явлено підозру у скоєнні злочину, і вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Також розглядається можливість оголошення підозри ще одному підозрюваному.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Полтавщини.

Слідчий відділ Полтавського районного управління поліції проводить розслідування кримінальної справи за частиною 4 статті 153 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від п'яти до десяти років за скоєне сексуальне насильство.

Крім того, через затримку внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань було призначено службове розслідування, яке проводиться дисциплінарною комісією ГУНП та УВБ Полтавської області. На період розслідування четверо поліцейських (начальник сектору поліцейської діяльності в селищі Котельві, його заступник та ювенальний інспектор, а також заступник начальника відділення поліції в Зінькові, який на момент виявлення злочину виконував обов’язки начальника сектору поліцейської діяльності в Котельві) були усунуті від виконання обов'язків. Після завершення розслідування буде прийнято відповідні управлінські рішення.

2 вересня, 11:04 | Котельва | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.