У Хорольській громаді чоловік убив жінку та закопав тіло

У Хорольській громаді чоловік убив жінку та закопав тіло

За попередніми даними, чоловік завдав жінці смертельних тілесних ушкоджень у своєму будинку, після чого поховав її тіло неподалік від свого господарства.

Про страшний злочин розповів відділ комунікації поліції в Полтавській області.

Оперативники управління карного розшуку поліції Полтавської області спільно з правоохоронцями Хорольського та Глобинського районів затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 37-річної жительки Хорольської громади. Підозрюваним виявився 39-річний місцевий мешканець. Йому було висунуто підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Начальник відділення №2 Лубенського райвідділу поліції, Антон Супруненко, зазначив:

«Під час досудового розслідування попередньо встановлено, що близько двох місяців тому 39-річний чоловік спричинив 37-річній жінці смертельні тілесні ушкодження за місцем свого проживання, після чого закопав її тіло неподалік свого домогосподарства. У ході реалізації невідкладних оперативних та слідчих заходів, із залученням криміналістичної лабораторії, поліцейські виявили закопані рештки тіла вбитої та скерували їх на експертне дослідження. Причетного до злочину чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі йому вже повідомлено про підозру та обрано судом запобіжний захід - тримання під вартою».

Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Хорольського відділу Лубенської окружної прокуратури за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Санкція цієї статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

16 жовтня, 09:01 | Хорол | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.