Медики назвали інгредієнт, який робить каву в два рази кориснішою. Організм отримує подвійну дозу антиоксидантів, оскільки флавоніди, якими багата кава, під впливом вітаміну С у два рази активніше впливають на вільні радикали.
Віце-президент Klatch Coffee Хізер Перрі розповіла, що існує простий метод, який може зробити ранкову каву найбільш корисною.
«Один з моїх улюблених способів — взяти хорошу каву із Сальвадору і додати в неї цедру апельсина й мед», — поділилася фахівець, відзначивши, що при цьому способі каву можна перетворити «в джерело різних вітамінів і мінералів».
Крім цього, у напій можна додати кокосове молоко, приготоване своїми руками: необхідно змішати з водою стружку кокоса, дати їй настоятися 10 хвилин, процідити і додати в напій.
Фахівець також наголосила на користі додавання кориці в каву, оскільки ця спеція наділена потужною протизапальною дією, сприяє зниженню рівня цукру в крові, а також ефективна проти зайвого холестерину.
Додати коментар