Щоб перці плодоносили, як чемпіони

Як відомо, перці доволі чутливі до кліматичних змін, і особливо до зниження температури повітря та ґрунту.

Часто у вересні кущам не вистачає саме бору. Він відповідає і за швидкість вистигання, і за якість продуктів безпосередньо — смак, аромат, баланс солодкого та гіркого.

Бор розводиться із розрахунку 10 г на відро води. А воду обов’язково використовуємо теплу та м’яку для того, щоб перцям було максимально комфортно. Також знижуємо кількість стресу, який завдається кущам у вересні, коли він взагалі протипоказаний. Борна кислота може знизити показник кислотності, тому через деякий час після цієї процедури ви можете нейтралізувати кислотність харчовою содою. Достатньо додати 1 столову ложку на відро води та полити грядки.

Поділитися:
28 вересня | Категорія: Сад/огород

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.