Змішались в купу люди й свині...

Блог: Білицький ЕХ

Автор: nikneim

Це точно не дослівна цитата якогось-там класика. Не цитата, зате — правда.

Уже більше місяця балачки у Біликах тільки про «свиномайдан». Та й не тільки у Біликах про це говорять. Знають про свиномайдан у всьому Кобеляцькому районі і майже у всій Полтавській області. Навіть на рівні України час від часу «засвічуються» Білики. А, блядь, було б чим тут хвастатись... Побилися — заїбісь, п’ять тисяч переглядів бійки на Ютубі. Лягали під колеса — херовенько, тільки дві тисячі людей подивилося. Про НОРМАЛЬНІ, мирні Білики хуй хто знав. А тепер, блядь, пів України в курсі і сидить жде, коли тут або стрілянина почнеться, або хоч комбікормовоз когось задавить.

А все того, що «шоу маст гоу он», усі це розуміють і вже ніхто назад не поверне. Як то кажуть, пізно пити Боржомі, коли почки відпали.

Протестувальникам, які сидять біля в’їзду до свинарника, назад дороги нема. Вони впевнені, що якщо завтра всі розійдуться по своїх домівках, то післязавтра до кожного прийде повістка у суд, де з кожного з них будуть вимагати штрафи і за дохлих свиней, і за побитого охоронця, і за стекло «Лєксуса». От того і сидітимуть там до кінця. Закриється свинокомплекс — розійдуться як переможці. А не закриється свинокомплекс і розжене їх якись «Грифон» або «Беркут» —  розійдуться як великомученики, жертви системи (або щось типу цього). Переможеними вони не будуть.

Так і керіництву свинокомплексу зрозуміло, що у Біликах їм вже нічого не світить і основна їх задача — проявити мужність і стійкість перед вищестоящими. Тоді, у кращому випадку, керувати далі доведеться якоюсь іншою фермою. В гіршому випадку — за дохлих свиней доведеться платити самим. Ясно одне: Грушевський і Ко ніколи не збиралися надовго затримуватись у Біликах. Якби збиралися, то Грушевський замість Лєксуса купив би собі нову добротну хату на Молодіжному (їх там повно продається) і новеньку Тойоту на здачу взяв би. Ну та хер з ним, з тим Грушевським.

А, є ж і ще влада... Я не про поліцію, поліція і ДАІ у Біликах свою роботу роблять і роблять на совість. До них чіплятися нічого. Влада — це Латиш, який толком ні хуя не робить, бо не знає шо робити. Влада — це Кобеляцька РДА і депутати райради, де всім похер на все і тільки Таміла Шевченко їздить то в Білики, то в Полтаву... Вона то, мабуть, теж вже не знає що робити, але ж не морозиться так як Латиш.  Влада — це обласні чиновники, які урочисто обіцяють помирити всіх, а потім непомітно десь зникають...

Отож прохання до влади! Порахуйте вже тих блядських свиней, заставте вивезти лишніх, примусьте змінити керівника свинарника на людину, несхожу на наркомана і хай той свинокомплекс потихеньку собі працює. А запах (який може й залишиться) скоро нікого не турбуватиме: по-перше, вже ось-ось завоняє від цукрового заводу, а по-друге, вікна на ніч ніхто не відкриватиме — холодно.

Давайте, влада, не підведіть! Білики — мирне красиве селище з добрими людьми, ми зовсім не такі, якими бачимо себе на Ютубі. Досить нам ТАКОЇ слави.

Давайте, влада. Зарплату ж вам за щось платять?

15 вересня 2016, 01:51 | Блог: Білицький ЕХ

Інші записи автора


Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.