Дожилися. ПоТРАМПили в пастку в Біликах

Блог: Білицький ЕХ

Автор: nikneim

Пездець. Скрізь тільки й балачок, що про вибори у США. Про вибори, блядь, у США! Основна новина — Трамп виграв, Хіларі програла. Всьо, більш ніяких новин нема. І це ж, сука, основна БІЛИЦЬКА новина!

Ні з ким, ніде і ні про що інше не можна поговорити, щоб не згадати того Трампа. наче це він, сука, повліяв якось на ціни в білицьких магазинах або стабільною роботою біличан забезпечив. Ніяким же боком той Трамп до Біликів не відноситься! І Кобеляцький район йому похуй. Він і про Полтавську область навряд чи щось чув. Та шо тут балакати: вся Україна для Трампа — як для біличанина Республіка Малаві десь хер зна де.

А чого ж про того сраного Трампа так багато говорять?

Замилюють, суки, нам очі. Звідусіль повзуть цілі хмари новин про вибори в США, про політику Путіна, про Північну Корею, про обстріли в ЛНР чи ДНР...

Хуйня це все.

Будьмо уважні.

У нас під носом в цей час пиздять гроші з сільського бюджету, випилюють дерева в посадках і пиздять, пиздять, пиздять про свинокомплекс. І про Трампа ще пиздять.

І ніхто не згадує, що через Камази з буряком дорога на АЗС у Біликах давно вже не дорога,  а тупо напрямок. Грязюки там — по ноздрі. Але говорити про неї нікому: вся Україна зараз поТРАМПила в якусь дебільну пастку.

 

10 листопада 2016, 02:41 | Блог: Білицький ЕХ

Інші записи автора


Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.