Тягнутися до світла!

Блог: Молодняк

Автор: Kraj 69

Вихідні - це час не тільки добре проведений за столом в колі родини чи друзів, але і вдалий момент для роздумів. І роздумів не прагматичних, пов'язаних з буденним та дрібним,а роздумів глибоких, сповнених високими почуттями та справжніми людськими переживаннями. Так от. Читаючи блоги та просто коментарі кобелячан, мене переповнювали амбівалентні почуття та емоції. Здебільшого це були позитивні емоції, пов'язані із тим, що ще залишились сумлінні та свідомі громадяни серед жителів міста, яким не байдужа доля рідного краю, які прагнуть до його розвитку та процвітання. Зовсім інший полюс становили висловлювання тих громадян, які не те щоб прославляли теперішній стан нашого рідного з Вами міста, не помічали недоліків в роботі адміністрації міста, але були задоволені справами на даний момент. 

Висловлю свою думку щодо всього цього. Все починається з малого. Добре, що люди  в нас не бездумні овочі, що вони мають власну думку і готові її відстоювати. Але захищати свої інтереси шляхом матюкання в коментарях або просто написання статті в блозі - цього недостатньо. Зараз, признаюсь, грішу цим і я. Та для мнее написання блогу - це не самоціль, а засіб! Засіб для того, щоб пробудити інших земляків до активних дій, пробудити їх від пасивного спогядання та недіяння. Це не заклик до мітингів, заворушень чи інших форм порушення громадського спокою. Я говорю про те, що ми маємо свідомо відстоювати власні інтереси, не спускати кривди. Ми забули про "віче", про те, що ми самі обирали тих самих депутатів, міського голову, верхівку адміністрації, яку призначають також зважаючи на думку народу. Забули, що саме МИ, є тою силою, що наділила обранців владою, аби вони працювали та докладали зусиль для благополуччя та добробуту міста та його жителів, тобто нас з вами!

Варто зрозуміти, що саме наші інтереси, наші потреби в масштабах Кобеляк ми в силах вирішувати самі, якщо цього не можуть без нас зробити депутати та керівництво адміністрації. Народні збори, віче, толоки чи просто людська допомога сусіду або згуртованість жителів одної вулиці . Це все дуже часто не потребує втручання формальної влади, чиновників та бюрократичного апарату. Звичайно ж , не варто і відмовлятись від допомоги органів влади в своїх починаннях, але контролювати та поправляти недоліки в їх роботі. Бо допоможуть так, як допомогли відремонтувати дорогу на вулиці Золотаренка, що в районі Волявського садку. 

Тож будьмо дружними, забудьмо образи та неправди один одному! Давайте примиримось та станемо згуртованими! Тимбільше, наступає світле свято Різдва Христового! І нехай разом з колядками та привітаннями в  Ваші оселі прийдуть щастя, радість, благополуччя, добробут, мир та злагода, душевне тепло та внутрішня гармонія, а смуток і горе обходили Вас стороною! Відкиньте думки про те, що ми нічого не можемо. Поодинці, можливо. Та й важкувато. Але РАЗОМ - МИ можемо ВСЕ! Тож давайте разом  прагнути добробуту та процвітання нам, нашим дітям та подальшим нащадкам!

З Різдвом Христовим!

Слава Україні!

5 січня 2018, 14:30 | Блог: Молодняк

Інші записи автора




1. Кобелячанин / 5 січня 2018, 23:47 Цитувати
На жаль. Це не можливо. Це як "мір во всем міре" не реальне бажання не ральний сценарій, уви.
2. Selena2017 / 6 січня 2018, 10:13 Цитувати
Яка молода романтика. Ніякої конкретики.
3. Ltava / 6 січня 2018, 11:47 Цитувати


Змінено 19.01.2018, 12:56
4. Адекватник / 6 січня 2018, 11:57 Цитувати
2.Selena2017
«Ніякої конкретики.»

Таки да. "Давайте примиримось та станемо згуртованими! Тимбільше, наступає світле свято Різдва Христового! І нехай разом з колядками та привітаннями в Ваші оселі прийдуть щастя, радість, благополуччя, добробут, мир та злагода, душевне тепло та внутрішня гармонія.." Примиритись можна заради конкретної цілі, яку ми ніяк не можемо визначити, тому не буде ніякого примирення. Щастя, благополуччя, мир та злагода самі по собі не приходять, за них треба боротися. Цікаво б довідатися, чому різдво Христове - світле свято? Ну народився собі єврей, якого вони самі і розіпяли, що тут світлого? Це звичайнісінька релігійна пропаганда. Ніт щоб сказати, що колядки, таки дійсно наше словянське свято, яке попри релігійний дурман не кануло в Лету. Саме для викорінення колядок вороги роду людського і придумали "Різдво Христове". А автор змішав все в купу. Навіть перший президент України вже прямо заявив, що ми не нація і у нас немає навколо чого єднатися, бо у нас немає національної ідеї. Для одних національна ідея зводиться до галушок і вареників, в інших - до капремонту водогону і критики мера за тротуарну плитку, а ще в інших - до похвал за покладену плитку. В одних національна ідея - це боротьба за мир у світі і в Україні, а в інших все навпаки. В соцмережі одна особа, людиною її не назву, у відповідь на моє зуваження, що на Донбасі гинуть невинні люди і навіть діти і треба не воювати а домоллятися, написала: "Чьих детей жалеешь? Сепаратистских? Жалей дальше" І це написала жінка!!! Та не жінка вона і не людина і таких - пів України. Посилання на www.youtube.com

Змінено 06.01.2018, 13:44
5. Седой / 6 січня 2018, 12:05 Цитувати
Вот лежу на пляже Аль Мамзар.Вода +23, воздух +26. Народу немного по меркам Дубая.Читаю Эхо. Рядом три украинских семьи, все с детьми, все Ивано-Франковские. Одна уже с гражданством РФ, живут и работают в Сургуте. Вторая тоже живет в Сургуте, ждет вид на жительтство, работает по квоте тоже в нефтянке. Третья чисто из ИФ, бизнес в Киеве. Послушали бы вы их споры, незлые, размеренные, по существу. Я думаю, после этого "Слава Украине" вы бы постеснялись писать. Особенно впечатлил рассказ первых, которых на авто с рос. номерами пару часов разводила на бабки новая киевская ЛЮСТРИРОВАННАЯ полиция. Стыдно было за Родину, потому не признался, откуда я. Откуда в некогда чистой душевной Украине столько уродов?
6. земеля / 6 січня 2018, 12:22 Цитувати
1.Кобелячанин
«На жаль. Це не можливо. Це як "мір во всем міре" не реальне бажання не ральний сценарій, уви.»


Согласен, поэтому в какой раз пишу, что кардинальных решений в отдельно взятых кобеляках, кого бы не избрали - не может быть по определению. Хоть лтаву, хоть адеквата или дона хоть всех вместе. Все зависит от центральной власти и это при условии что есть в достатке правильные законы. Пример -соседняя Беларусь, лучшего примера не приведешь. А то что написал " молодняк" это философия.
7. земеля / 6 січня 2018, 12:30 Цитувати
4.Адекватник
« І це написала жінка!!! Та не жінка вона і не людина і таких - пів України. Посилання на www.youtube.com »


ЛЮДИ !!! Прислушайтесь к Адеквату, как бы Вы не относились к нему. Это наше горе и беда. Адеквату надо писать фамилию этой мерзавки, я не думаю что ты боишся ее обозначить.
8. Selena2017 / 6 січня 2018, 12:34 Цитувати
3.Ltava
«3. Ltava / сьогодні, 11:47»


Лтаво, 12 балів вам за детальний аналіз висловлювань молодого та окриленого АМБІВАЛЕНТНИМИ почуттями. До речі, а які це - в прозі життя???? Якщо дозволить Бері Мор, я в нього позичу: отаке розумне, аж страшно...
9. Selena2017 / 6 січня 2018, 12:39 Цитувати
4.Адекватник
«4. Адекватник / сьогодні, 11:57»


От чого б не завжди так писати: розсудливо та спокійно ??? Хоч і не з усім можна погодитися, але ж видно власні думки, а не ....( не скажу кого, щоб не порушувати спокою).
Діти - головні мученики війни, чиї б вони не були. До того ж це - прихована небезпека майбутніх воєн, яка в свій час дозріє. Все не так просто.

Змінено 06.01.2018, 12:58
10. земеля / 6 січня 2018, 12:44 Цитувати
5.Седой
«Вот лежу на пляже»


Смотри не обгори(шутка). Да, я то же часто общаясь по работе с западными ребятами, удивляюсь их мнению. Простому работящему талантливому люду меньше всего нужна политика, их интересует работа, в отличии от нас. Сайты то же отличаются от наших, не такие злобные. Вот вам и бендеровцы. "В каждом лесу водится по шакалу"- кавказкая пословица.
11. ivanrywa / 6 січня 2018, 12:57 Цитувати
5.Седой
«Вот лежу на пляже Аль Мамзар.Вода +23, воздух +26. Народу немного по меркам Дубая.Читаю Эхо. Рядом три украинских семьи, все с детьми, все Ивано-Франковские. Одна уже с гражданством РФ, живут и работают в Сургуте. Вторая тоже живет в Сургуте, ждет вид на жительтство, работает по квоте тоже в нефтянке. Третья чисто из ИФ, бизнес в Киеве. Послушали бы вы их споры, незлые, размеренные, по существу. Я думаю, после этого "Слава Украине" вы бы постеснялись писать. Особенно впечатлил рассказ первых, которых на авто с рос. номерами пару часов разводила на бабки новая киевская ЛЮСТРИРОВАННАЯ полиция. Стыдно было за Родину, потому не признался, откуда я. Откуда в некогда чистой душевной Украине столько уродов?»


Ну по-перше, постійне ваше підкреслення,того де знаходитися,так «дешево» виглядає!Ви цим фактом хочете,показати рівень свого достатку?Чи це просто такий вираз зверхності,над тими людьми,які собі не можуть дозволити такий відпочинок??В будь-якому разі насправді(більшість) матеріально впевненних людей,так себе не ведуть,це МОВЕТОН.І смішно читати,ну якщо ви не школяр.
І саме головне,Україна-СВЯТА земля!І їй дійсно Слава!А за той стан,в якому вона знаходиться,винні ті хто на ній паразитують,"керують" не можу сказати!
12. Selena2017 / 6 січня 2018, 13:17 Цитувати
11.ivanrywa
« саме головне,Україна-СВЯТА земля!І»


Цього яничару не зрозуміти вже довіку. І хоч він остогид всім своїми вихваляннями про статки і можливості, які йому поки що забезпечує його Уродіна, насправді він - жебрак. Бо немає в нього прабатьківської землі, яка приймає й пропитого безхатька (може, в цьому і не безхатька вина) в своє лоно. Дуже непослідовна особа : спочатку погрожує привести на свою малу батьківщину (наче справді десь є більша чи рідніша) орду, щоб помститися за кривди всім підряд, а поруч нюні розпускає - скучаю! А земля ж жива і пам"ятлива , вона вже зафіксувала облуду і віддячить. Та до цього шакала Табакі нічого не дійде, шкода й слів. Сиди довше в ДубаЇ, яничаре, бо дома чекає рентабельна свічка, може й так статися.
13. Kraj 69 / 6 січня 2018, 13:31 Цитувати
А хто забороняє людям визначити ті самі конкретні цілі? Чи за ті самі вибори, на які частина не ходить, а інша частина за гречку чи «монету» продає власну волю? Сратись в коментах - багато не треба, а взятись виправляти ситуацію, починаючи ж з тої самої конкретики, просто запропонувати конкретну ідею,для початку, яка б визначила вектор роботи - ніякий х*р не намагається! Щодо євреїв та походження свят, я не проти в особистому порядку поспілкуватись з окремими людьми. Щодо грамотності - так само. Намагання мої спрямовані на те, щоб люди хоч трохи думати почали, підняли свій погляд від землі.
P.S. Дякую за конструктивну критику, шановні земляки!

Змінено 06.01.2018, 13:41
14. Selena2017 / 6 січня 2018, 13:40 Цитувати
13.Kraj 69
«на те, щоб люди хоч трохи думати почали, підняли свій погляд від землі.»


Що ті люди й робили, поки ви оце не розгнівалися на них ??? Раптом їм нагадали, що треба , виявляється , думати. Тоді заповнюйте вакуум своїми надбаннями, якщо вони вартісні, то я братиму, за інших не розписуюсь.
15. Ltava / 6 січня 2018, 13:41 Цитувати


Змінено 19.01.2018, 06:53
16. Kraj 69 / 6 січня 2018, 13:45 Цитувати
А що шановна Selena2017 вважає вартісними надбаннями, а що ні? Критерій, будь-ласка. І чому вона вважає, що я "розгнівався"?
17. Ltava / 6 січня 2018, 13:47 Цитувати


Змінено 19.01.2018, 06:53
18. Адекватник / 6 січня 2018, 13:48 Цитувати
7.земеля
«Адеквату надо писать фамилию этой мерзавки, я не думаю что ты боишся ее обозначить.»

Фамилия есть и живет она в Киеве. Я не боюсь ее "обозначить", просто думаю - насколько это будет корректно с моей стороны. Да и толку? Ее ведь никто не знает. А таких типов можно и у нас найти. Я удивляюсь, как это селена в данном случае меня поддержала.
19. Ltava / 6 січня 2018, 13:48 Цитувати


Змінено 19.01.2018, 06:53
20. Адекватник / 6 січня 2018, 13:49 Цитувати
12.Selena2017
« Бо немає в нього прабатьківської землі, »

Скоро в усіх нас землі не буде.
21. Ltava / 6 січня 2018, 13:50 Цитувати


Змінено 19.01.2018, 06:53
22. Ltava / 6 січня 2018, 13:53 Цитувати


Змінено 19.01.2018, 06:52
23. Selena2017 / 6 січня 2018, 13:56 Цитувати
15.Ltava
«5. Ltava / сьогодні, 13:41»


Поверніться в архів до статті про відремонтований міст у Миргороді, там є коментар Седого про виробництво свічок в Софрино: собівартість 70 коп, а продаж - 15 руб. Трамп мав знепритомніти від такої рентабельності. У своєму коментарі я звернула увагу на те, що це бізнес Гундяя, можливі круті наслідки від нездорової цікавості. Коментар мій недавній, на нього не звернули увагу.
Та чого там "не зрозумів"! Картина виборів - хоч маслом переписуй. А отой термін як знайшла в пошуку, то жахнулась. На молодика нездорово вплинула вченість нашого редактора, вирішив і сам похизуватися вченим словом, не вдумуючись у його значення. Те саме , що Седой : сама себе раба б"є...
24. Адекватник / 6 січня 2018, 13:58 Цитувати
13.Kraj 69
«А хто забороняє людям визначити ті самі конкретні цілі? »

Забороняє «каша» в головах, ну, тіпа "разруха", по булгаківськи. Таку розруху завжди навмисне формують в головах при проведенні революцій. Якщо взяти конкретно, наприклад, питання водогону, то це ж простіще простого. Міська рада повинна оприлюднити протяжність водогону, дату вводу в експлуатацію різних його ділянок, нормативний термін служби труб. Потім підрахувати скільки труб і коли треба міняти. В совковій термінології - у Водоканалу повинен бути план проведення капремонту водогону. І тоді все стане на свої місця і ніяк буде цим питанням спекулювати. Це задачка не те що для середнього студента, а для хорошого школяра. Але такого документу вам ніхто не надасть, і не тому, що Копелець такий поганий, а тому, що такої інформація ніколи не було у самому Водоканалі, і, якщо бути чесним, то не лише за часів Ісипа, а навіть іще раніше.
25. Selena2017 / 6 січня 2018, 13:59 Цитувати
18.Адекватник
«8. Адекватник / сьогодні, 13:48»

А що, я така вже пропаща, по-вашому ?????????????
26. Гнатович / 6 січня 2018, 14:02 Цитувати
17.Ltava
«за першу каденцію я б навчивби Вас мусор за собою прибирати , правила дорожного руху виконувати на території міста , на ринкові кожен продавець після себе б територію вилизував і форцовщики б під ноги собі б не плювали б та бродячих собак не розводили б»


Как жаль, что все, кто знает, как управлять нашей страной уже работают таксистами или парикмахерами...(с)
27. Selena2017 / 6 січня 2018, 14:16 Цитувати
15.Ltava
«15. Ltava / сьогодні, 13:41»

Лтаво, уточнюю : новини за 27 грудня 2017-го : "У Миргороді відкрили реконструйований міст". Мій коментар від 4 січня.
28. Адекватник / 6 січня 2018, 14:44 Цитувати
21.Ltava
«Да , усі мерзавці в Києві живуть :)) У нас тільки святі :))»

Де я таке писав?
29. Адекватник / 6 січня 2018, 14:45 Цитувати
22.Ltava
«)))))))))))) відкрию страшну таємницю !!!!! - ВСІ МИ КОЛИСЬ ПОМРЕМО !!!!!!!!!!!»

Вже почав святкувати, чи чого мудрствуеш? Ясно, що помремо... і ніде буде й поховати.
30. Адекватник / 6 січня 2018, 14:46 Цитувати
25.Selena2017
«А що, я така вже пропаща, по-вашому ?????????????»

Та може й ні. Спостерігаю. Є зрушення на позитив.
31. Ltava / 6 січня 2018, 15:21 Цитувати


Змінено 19.01.2018, 06:52
32. Адекватник / 6 січня 2018, 15:50 Цитувати
31.Ltava
«Я б Вас не хоронив а спалював би :)) Економія по землі та і інфекції моменьше:))»

А для себе б мавзолей збудував?
33. Адекватник / 6 січня 2018, 15:56 Цитувати
31.Ltava
«Така інформація нікому не потрібна бо облік і контроль не потрібно для відмивання бюджетних коштів :))»

Логічно. Тільки тоді не треба й отут розсусолювати скільки куди коштів виділено і скільки потрібно на ремонт водогону. Скільки потрібно - стільки й виділили. Як казав один літературний герой "Спор здесь не уместен". А то вже більше сотні коментів під тією статтею написали, добре, що хоч не всі по темі, і адмін, спасибі йому, не повидаляв.
34. Ltava / 6 січня 2018, 16:15 Цитувати


Змінено 19.01.2018, 06:52
35. земеля / 6 січня 2018, 21:41 Цитувати
Из детских воспоминаний: Почему то кабана всегда резали
на Риздво. И мы всегда ждали когда будет домашняя колбаса. Взрослые ели кровянку и кендюх. Кто-то из великих сказал "Все мы родом из детства".
Слышал от знакомого, что для его родственника с Санжарского района, богатого и крупного бизнесмена в Москве, самым лучшим гостинцем из дому является.....домашний кисляк, то что он пил в детстве.
С праздником всех.
36. Седой / 6 січня 2018, 22:40 Цитувати
11.ivanrywa
«
Ну по-перше, постійне ваше підкреслення,того де знаходитися,так «дешево» виглядає»

А Вы не завидуйте, это же не мальдивы, сейшелы или фолклены. Я же подчеркнул - РЯДОМ три украинских семьи. Вы же вроде незаможные? А вот о порядке в стране и о своих новых полицаях не прокомментировали. Потому что крыть нечем. Ну а пугать меня не таким щенкам, три войны прошел и живой пока.
P.S. Кстати, а укропенсионер военный может себе Дубай на пару недель позволить? Вот об этом задумайтесь, на старте рядом стояли и где вы теперь?
37. Седой / 6 січня 2018, 22:47 Цитувати
11.ivanrywa
«саме головне,Україна-СВЯТА земля!»

Ну, мне яничару не понять, это ладно. Неянычарам обоснуйте. Или это надо воспринимать как постулат. Из библии цитата или устава КПСС? С каких пор и почему она святая? И, если уж и впрямь святая, что ж вы ее паплюжите?
38. Адекватник / 7 січня 2018, 08:08 Цитувати
37.Седой
« С каких пор и почему она святая?»

Они и сами не знают почему так говорят и пишут. Это результат втирания «штампа» в мозги на подсознательном уровне. Всемирный кагал принял решение перенести свою библейскую святую землю на территорию Украины, вот потихоньку и приучивают народ к тому, что эта земля святая. Святая, но не для великих укров, в кои они себя безосновательно записали. Сейчас идет процесс зачистки земли от избыточной биомассы, разрушения экономки и укрепление власти кагала. Для невозможности какого-либо реванша со стороны здравых людей уничтожается вертикаль власти и вся жизнь страны переводиться под финансовый контроль кагала. При таком раскладе приход к власти адекватных людей будет невозможен. Хотя у нас таких людей никогда при власти и не было. Но раньше были при власти и люди украинского или славянского происхождения. Так называемые свидомые патриоты навсегда положили конец такому, и навсегда сдали Украину кагалу и без помощи извне Украина уже никогда не станет суверенным государством а будет криптоколонией. При этом свидомые умудряются убеждать народ, что они делают народу добро, они успешно понтуются в вышиванках, поют украинских писень и вот, после рождества ихнего т.н. бога, будут с чистой совестью (пост закончился) обжираться салом, ковбасами и варениками. Но не все....

Змінено 07.01.2018, 08:50
39. Ltava / 7 січня 2018, 09:16 Цитувати


Змінено 19.01.2018, 06:52
40. ivanrywa / 7 січня 2018, 10:10 Цитувати
36.Седой
«А Вы не завидуйте»

Я постараюся.
36.Седой
«Вы же вроде незаможные?»

Ви конкретно мене маєте на увазі?Це ствердження?
36.Седой
«А вот о порядке в стране и о своих новых полицаях не прокомментировали.»

Не відповів,тільки через те,що ваше «хвастовство» розмісшило,і на серйозні теми уже не хотілося.Скажу так,ідею правильна,але реалізація підвела,і вцьому вина не України,не тих хто дійсно туди йшов,щось змінити.А все як завжди.Як кажуть,що якшо не виходить йти вперед,хотча б,лежати в правильному напрямку))А не так як у вАС.

37.Седой
«Или это надо воспринимать как постулат. Из библии цитата или устава КПСС? С каких пор и почему она святая?»

Навіть не хотів на це відповідати,та все ж.По-перше цю КНИГУ,таким як вИ краще зовсім не згадувати.А проте чого вона Свята,ну якщо до своїх поважних літ,не зрозуміли,то вам уже й не дано.Для таких ,як ви рОДІНА там де Ж"ОПА в теплі!
41. Ltava / 7 січня 2018, 10:18 Цитувати


Змінено 19.01.2018, 06:51
42. ivanrywa / 7 січня 2018, 10:19 Цитувати
41.Ltava
«Біжи до своєї мети , не может бігти -іди , не можеш йти - повзи , не має сил рухатись - лягай у правельному напрямку !!!:))»

Саме так.
43. Адекватник / 7 січня 2018, 12:00 Цитувати
39.Ltava
«І тільки не свідомі проводили медитацію , бігали на прогулянку і ходили в православній храм !!! :))»

Може й так. Якщо ти про Філона, то я його до «свідомих» не відношу. А щодо православний храм... так який він православний? "Отыщи всему начало и ты многое поймешь". А «начало» лежить у самому слові. Право-славить. А ви славите "еврейской девы сына", яке ж то православіє? Почитай "Велесову книгу". По версії багатьох вчених, вона написана нашими волхвами після насильницького хрещення Русі. Ясно, що свідомі не визнають її достовірність, вони визнають ще більш сумнівну Біблію. А там є таке «Се бо стали слов’янами, бо славимо Богів…». А свідомі кажуть, шо словяни, то від латинського "sclave", тобто РАБ. Та на Русі раніше взагалі рабів не було і гріхів не було. Все це, як писав Ніцше, "еврейские изобретения". Блін, вони ще на гріхах і гроші зароблють спокутуючи їх чи продаючи індульгенції. На наші прадавні колядки богообрані «наложили» своє різдво і спаплюжили світле свято. Тепер вже не колядки, а різдво вбито у свідомість. Тільки колись наші пращури перечили насиллю чужого, а наші свідомі сприймають його на ура. Самі насаждають. «Це Душі пращурів наших од Іру дивляться на нас і там від жалю плачуть, і дорікають нам, що не берегли ми Прави, Нави і Яви, не берегли Богів та ще й глузували" А селена тепер, можливо, буде казати, що то не наші предки, наші предки - це ті, хто молиться єврейському богу.
44. Ltava / 7 січня 2018, 12:20 Цитувати


Змінено 19.01.2018, 03:41
45. Selena2017 / 7 січня 2018, 13:39 Цитувати
43.Адекватник
«селена тепер, можливо, буде казат»

Почнемо з того, що порпатися аж в такому далекому минулому- справа невдячна хоча б тому, що не маємо абсолютно точного знання навіть поточної обстановки, у кожного своє, суб"єктивне враження.
Щодо єврейського бога у мене також свої висновки з пережитого, баченого , прочитаного. І я зовсім не претендую на винятковість своїх суджень. Ризикую нарватися на сміх, та все ж означу деякі.
Біблію я кілька разів брала до рук, та не можу похвалитися глибоким її вивченням. Зате зробила яскраве (як для себе ) відкриття: Мойсей привів свій народ на квітучу землю і потіснив аборигенів, зневаживши їх працю. Цей біблійний конфлікт не погас і по сьогодні, припиниться, мабуть з кінцем світу. Не приваблюють мене і ті потоки крові, якими наповнені сторінки книги.
Вистачило терпіння десь на 800 сторінок книги авторства київського фізика, який вивчав 20 років священні книги всіх релігій, пророцтва Нострадамуса. Назва його праці " Расшифрованная библия или реквием цивилизации". Не все в ній кумекаю, але одна цікава деталь: окремо взяті рядки Письма вирішують долю Ізраїлю в 2018 році, бо Бог зібрав євреїв разом у державу в 1948 -му лише на 70 років та ще й при умові, скажемо, гарної поведінки. Отже, є нагода пересвідчитися кому живому. Бач, автор - Олександр Лазарєв.
Є в мене й інші крамольні висновки з таких книг, та боюсь розсмішити та розсердити товариство. Нехай кожен тягнеться до світла і високого як уміє. А предків маємо тих, яких уже не поміняти, треба хоч їх залишити в спокої.
46. Седой / 7 січня 2018, 16:01 Цитувати
40.ivanrywa
««А Вы не завидуйте»

Я постараюся.
36.Седой
«Вы же вроде незаможные?»

Ви конкретно мене маєте на увазі?Це ствердження?»

1. Уж постарайтесь.
2. Для стверження написал бы "незаможный"
3. Специально для завидующих сообщаю: Сижу на берегу Колымы, минус 56, мороженое во рту не тает. Попробовал загорать - обморозился. На еду и папиросы денег нет, одет в ватник и питаюсь ягелем. Удовлетворил страждущих?
Постулат о национальном празднике щирых в виде сдохнувшей коровы соседа подтверждаю. Библию не читал и не собираюсь. Церковь внутри себя. Твори добро! Стараюсь жить так, кто меня знает - подтвердит, хотя это не суть важно. Плохого тоже немало сотворил, отвечать придется. Но, думаю, библия тут не при чем.
Для кастрюлеголовых не поленюсь повторить - обидеть может только равный, так что можно не испражняться, вонь останется с вами.
Вот сколько букв накропал с морозца-то, сидя на Колыме????????????
47. Ltava / 7 січня 2018, 16:04 Цитувати


Змінено 19.01.2018, 03:40
48. Адекватник / 7 січня 2018, 17:18 Цитувати
44.Ltava
«А які б були прекрасні перспективи !!! Бігали бнавколо кострів !!!»

Ви й так скоро навколо кострів бігатимите, якщо ще посадки залишаться і молитимеся жидівському богу. Не забувай, що коли наші пращури навколо кострів бігали, як ти вважаєш, твоїх американців ще й на світі не було.
49. Адекватник / 7 січня 2018, 17:25 Цитувати
45.Selena2017
«Почнемо з того, що порпатися аж в такому далекому минулому- справа невдячна хоча б тому, що не маємо абсолютно точного знання навіть поточної обстановки,»

Конгеніально! Так а чого ж тоді ви порпаєтесь і памятники ламаєте? Хтось казав, що історію переписують,Ю щою потім переписати майно. І це так. А от поточну обстановку ніхто не заважає вивчити.
45.Selena2017
«у кожного своє, суб"єктивне враження.»

Не все себєктивне, є й обєктивне, наприклад, та ж Біблія. І по ній Христос народився 2017 років тому. А у нас літочислення було й раніше. Ввівши відлік від РХ нам обрізали історію, замість того, щоб обрізати щось інше.
45.Selena2017
«Зате зробила яскраве (як для себе ) відкриття: Мойсей привів свій народ на квітучу землю і потіснив аборигенів, зневаживши їх працю.»

Респект! Приблизно так воно і було.
50. Beri Mor / 7 січня 2018, 17:36 Цитувати
49.Адекватник
«Респект! Приблизно так воно і було.»

Чого ж було?Це зараз у нас відбувається.
51. Ltava / 7 січня 2018, 18:23 Цитувати


Змінено 19.01.2018, 03:39
52. Адекватник / 7 січня 2018, 18:57 Цитувати
51.Ltava
«Були індійці :)) А " американці " жили в англії »

А не знаєш, де ті індійці поділися?
53. Selena2017 / 7 січня 2018, 19:07 Цитувати
49.Адекватник
«49. Адекватник / сьогодні, 17:25»


Слово конгеніально має трохи інакше лексичне навантаження, тому тут якось не до місця, вибачте, що зауважую.
А от відносно "вивчити поточну обстановку" дозвольте не погодитися. Повну картину і ви не маєте, а вже про її глибину та обсяги - нам , простим смертним , ніколи не довідатися. Так само як і про прийняття християнства на Русі (принаймні мені) стало відомо лише на початку 90-х з праць незалежних істориків : насильство, летючі загони, що руйнували капища, переслідування за правіру. А все ж таке саме, як і сьогодні : в ім"я великої політики, коли не питають простого смерда хоче він змін, чи обійшовся б без них.Тітка Політика - вічно живуча.
Про руйнування пам"ятників промовчу , тут за принципом "хай буде гречка...", в цьому ми не дійдемо згоди. Час розсудить.
54. Адекватник / 7 січня 2018, 20:04 Цитувати
53.Selena2017
«Слово конгеніально має трохи інакше лексичне навантаження»

Не ускладнюйте. Його вживав відомий літературний герой і я його вжив у тому ж смислі.
53.Selena2017
«Повну картину і ви не маєте, а вже про її глибину та обсяги - нам , простим смертним , ніколи не довідатися.»

Знову не ускладнюйте. Навіщо вам повна картина? Достатньо усвідомити елементарну річ, що якщо пускати вовків в кошару, чи козу в капусту, то фінал буде один. І яка вам різниця в який спосіб той чи інший вовк зїсть вівцю? Можете, звісно, уточнювати деталі, але то марна трата часу.
53.Selena2017
«Так само як і про прийняття християнства на Русі (принаймні мені) стало відомо лише на початку 90-х з праць незалежних істориків : насильство, летючі загони, що руйнували капища, переслідування за правіру»
Не знаю, в яку ви школу ходили, і що ви читали. Мені учитель історії казав, що в літописах є вираз Святослава "Віра христова уродство есть". Наскільки це так, не знаю. Ну а щодо правіри, так то тільки лінивий міг не знати. І от щодо памятників так ви самі і підтверджуєте, що це старий як світ прийом. Це ж ви пишете "руйнували капища, переслідування за правіру". Сьогодення не нагадує? А все тому, що одні і ті ж сценарії і сценаристи. А ви думаєте, що то патріотизм.

Змінено 07.01.2018, 20:06
55. Ltava / 7 січня 2018, 20:04 Цитувати


Змінено 19.01.2018, 03:39
56. Ltava / 7 січня 2018, 20:07 Цитувати


Змінено 19.01.2018, 03:39
57. Адекватник / 7 січня 2018, 20:18 Цитувати
56.Ltava
«Знаю - не змогли протистояти бліднолицим , бухали , зраджували , інтригували , проти своїх воювали :)) »

Це щось схоже не те, як ми зараз не можемо протистояти пейсатим. Ну дуже вже схоже, навіть аж до "проти своїх воювали"
58. Ltava / 7 січня 2018, 20:33 Цитувати


Змінено 19.01.2018, 03:39
59. Адекватник / 7 січня 2018, 20:50 Цитувати
58.Ltava
«) Для чого міфами пишатися замість вченням ? :)) Богами простіше :»

Мова не про те, щоб чимось пишатися. Але міфи потібно знати для того, щоб побачити на якому історичному етапі нас розвели і розділили і на помилках вчитися та недопускати їх знову. Як писав Іван Єфремов про фантастичну планету Земля: «Преподавание любого предмета, особенно больших разделов науки, у нас начинается с рассмотрения исторического развития и всех ошибок сделанных на пути…». А боги.. та нащо вони взагалі потрібні? Чому б у пейсатих не повчитися? А то селена он в захопленні від єврейського бога, що він їм Ізраіль збудував. Та не він будував, і мали вони того бога сам знаєш як. Треба у них вчитися. От, наприклад, що вони пишуть про так званого бога "« В еврейском мировозрении – совершенно иной взгляд на веру в Творца. Мы убеждены, что логических «научных» доказательств существования Всевышнего нет и быть не может. Что вера рождается и живет в нас как результат взаимодействия ума, интуиции, сердца (наши эмоции) и любви к своему народу». Слабо нам так написати? А ми свій народ самі у прірву гонимо і навіть вбиваємо.
60. Maksym / 7 січня 2018, 21:52 Цитувати
Героям слава.
61. Beri Mor / 8 січня 2018, 08:21 Цитувати
60.Maksym
«Героям слава.»

Може вже досить?
62. Ltava / 8 січня 2018, 11:07 Цитувати


Змінено 19.01.2018, 03:38
63. Selena2017 / 8 січня 2018, 12:44 Цитувати
59.Адекватник
«А то селена он в захопленні від єврейського бога, »


Ви перекрутите на свій лад будь-яку думку, аби покрасуватися. Це вже в спілкуванні нецікаво, відштовхує.
64. Selena2017 / 8 січня 2018, 12:54 Цитувати
55.Ltava
«Задумайтесь над тим що за забажанням простолюду »


Задумалась. Нічого втішного не бачу і в нинішньому розквіті технічного прогресу, який одним дає всі неймовірні блага, а інших відкидає як непотріб на узбіччя життя. Хоча завжди було так: кто силен, тот и прав... Кращі уми людства чомусь завжди використовували свій дар тільки на винахід засобів масового знищення людей, догралися вже до ручки : ні здоров"я, ні майбутнього. Це вже я в унісон з тими, хто чорним вороном каркає, зупинюсь.
65. Гнатович / 8 січня 2018, 13:36 Цитувати
Коментар видалено за порушення пункту 2.5, 2.9 Правил користування сайтом
66. Ltava / 8 січня 2018, 14:42 Цитувати


Змінено 18.01.2018, 19:32
67. Selena2017 / 8 січня 2018, 15:52 Цитувати
66.Ltava
«66. Ltava / сьогодні, 14:42»


Оглянулась на своє прожите життя. Як би мені згодилися ці, визнаю, слушні поради на самому його початку. А то стільки помилок , тепер хоч лікті кусай. Але одне тут визирає з ряду : кожен набуває і тим самим довіряє лише власному досвіду гірких помилок та вдалих рішень. Дякую.
68. Ltava / 8 січня 2018, 18:57 Цитувати


Змінено 18.01.2018, 19:31

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.