Людо - свині, філософія, корито та анальна еротика

Блог: Молодняк

Автор: Kraj 69

Не оправдовуюся, панове! Радий, що багато хто після прочитання тексту, в якому висловив я свої думки, почав коментувати та критикувати написане. То добре. Залишились ще люди, здатні думати, аналізувати, висловлювати власні погляди, здатні до конструктивної критики, а не простого кидання словесними фекаліями, хоч і називатимуть це диспутом, діалогом чи ще якось. Короче, всі , окрім адептів словесного поносу та копролалії. Скажу одразу ж, що метою написання мною статті ,чи як то правильно назвати, було прагнення наштовхнути земляків, а зокрема саме кобелячан, на те, що варто не тільки читати новини та цікавитись тим, що відбувається,  а ще й намагатись активно в тому приймати участь. В тому числі мова йшла про місцевих високопосадовців та їх роль в житті міста.

Склалося враження, що дехто претендує на звання інтелектуальної еліти, а вся решта – просто низи та безграмотне бидло. Прикро було читати думки щодо того, що наш народ не здатний самостійно обмізкувати справи місцевого самоврядування та сенсу це робити просто немає, бо змінити щось в житті рідного міста простому люду просто не під силу. В той час як депутати, що їх обрали люди, які не продалися за гречку чи мізерну копійчину, набивають власні кишені чи відробляють гроші, надані їм спонсорами чи «папіками». Короче, люди повинні змиритись з тим, що політичні «шлюхи», збагачуються та запливають сальцем, за рахунок бюджетних коштів та інших джерел надходження коштів. І «взяти за жопу» тих дармоїдів ніяк не можна. Та і навіщо це, адже витрачали то вони власні гроші, за місце біля коритця вони ж самі платили. Хоч і позичали іноді. А кредити віддавати то треба.  Бо в самих сраки голі. Хазяїни ж. Дідусь Фрейд про таких в роздумах своїх щодо анального характеру писав.

Так от. Також не згоден з тим, що звичайні, пересічні жителі Кобеляк (а загалом і всих міст, сіл) не можуть самі взяти в свої руки виконання деяких питань благоустрою власного населеного пункту. Все можна. Треба просто не сидіти склавши руки, а ще й щось робити. Як було зазначено в одному з коментарів, щастя само не прийде, за нього варто і потрібно боротись. Я зараз не кажу про тотальну анархію. Просто наголошую, що необхідно діяти і частково відмовлятись від повної покори бюрократичному апарату. Просто почати з зборів вулиць для вирішення проблеми  ремонту чи повної заміни асфальтного покриття дороги і облаштування дитячого майданчика. Бо як чурки приїжджі дорогу роблять, то воно видно. А там можна і громадою про місто думати.

Скажу і про суперечки довкола ролі особи нашого шановного Сані Копельця.  В будь-якій ситуації є плюси та мінуси. Америку вже відкрито, так?Хтось зараз та й гавкне. Повторюся, я за браком досвіду та по молодості літ не прагну і не претендую на роль того, хто даватиме вказівки, як жити та що робити, аби було добре. Роль всезнаючого гуру зіграє і хтось інший. Не варто сратись в коментарях та виясняти, хто кого нагне. То був ліричний відступ.

До діла. Той, хто поставлений начальником і наділений був повноваженням з волі народу, мав би не тільки про власну кишеню та славу думати, бачачи і уві сні, як він плиткою Кобеляки заложить, рахуватиме бабки та слухатиме дифірамби, але і про користь спільного діла думати буде, якби то краще та толково зробити і людям догодити. Хоча б банальним питанням ремонту водопроводу. Знаю, знаю. Воно то питання мізерне та неважливе, що і думати про нього не треба. Не заслуговує воно того. Особливо влітку. Але ж.

Про традиції, історію та ментальність, патріотизм та собак поговоримо найближчим часом. Багато питань потребують більш детального обговорення. А як підсумок  отаке напишу: людей байдужих та лінивих, які люблять тільки самих себе, своє багатство та безхмарне дозвілля з думками про на*об заради «зелені», і так вистачає. Тож давайте подумаємо і про щось хоч трішки вище. Хоча б просто для різноманіття. Думки мають тенденцію трудами та стараннями людей втілюватись в реальність. А там побачимо…

Слава Україні!

 

8 січня 2018, 22:21 | Блог: Молодняк

Інші записи автора




1. Filon / 9 січня 2018, 16:03 Цитувати
Шановний авторе. Написано дещо "розхристано", малувато конкретики. Але, якщо я правильно вловив хід ваших думок, то він у потрібному напрямку. На жаль, більшість людей, вважають акт голосування, остаточним і єдиним у своїй функції управління містом, районом, державою. Так було, є і буде. Управляє процесом завжди меншість. Можете мене за це твердження критикувати, але воно лише констатує стан справ. І перемагає завжди меншість. Якщо в тому чи іншому процесі задіяно 2 відсотки населення, то він буде успішним. Особливо це стосується революцій.
Тепер до суті. Якщо Ви вважаєте себе активною і небайдужою меншістю, то це прекрасно. Зокрема Кобелякам дуже не вистачає громадянської активності. Як Ви бачите міським депутатам все "по барабану". Так було при Ісипу, так і при Копельцеві. В результаті влада діє виключно на власний розсуд. Що пан зохотів так і буде. А чи це правильно - майже всім начхати. Якщо Вам - ні, то дійте. От приміром у Кобеляах воду вже постачає нове підприємство Водоканал+. І ніхто не турбується тим, що воно не є платником податку на додану вартість, отже тариф має бути зниженим. Якщо не зниженим, то із обгрунтуванням нових витрат. Всі платять, депутатам - начхати. Редакція вже готує запити і у Водоканал+ і у міськраду, і до контролюючих органів.Але повинна діяти і громадськість. Та водночас, міськраді потрібно і допомагати у гарних починаннях. Якось так.
2. Kraj 69 / 9 січня 2018, 17:55 Цитувати
Дякую! На допущених помилках люди повинні, в-першу чергу, вчитися. На жаль, все сказане в коментарі паном Filon’ом є чистою правдою. Чомусь наші люди завжди дозволяють собою керувати, як скотиною. Навіть тоді, коли вони знають, що на них відкрито наварюють «лаве» чиновники. Це ж просто знущання. Та потрібно розглядати обидва полюси. Варто просто по - людськи запитати в наших шановних депутатів та міського голови, як вони себе почувають, коли шикують на гроші, можна сказати, відібрані, в своїх земляків. І як після цього дивляться їм в очі. А кобелячани мають «вмикати» власні мізки та активно діяти, будучи творцями власного життя. Що ж до конкретики - то далі буде!
3. Ltava / 9 січня 2018, 18:28 Цитувати


Змінено 18.01.2018, 19:30
4. микола козак / 9 січня 2018, 18:32 Цитувати
Що можна говорити про депутатів , коли в Кобеляках уже склались депутатські династії , то Шкарбани , то Семіноги , Галушки , ну і інші , які роками депутатствують і не роками , а десятиліттями і ніякі вибори цього не міняють , бо з депутатами повязані виборчі комісії , сама влада і те ж саме ЕХО , яке так вишукано описувало як Ісип з Галушкою варили борщ в США , а тепер у кожному номері гадить на Копельця , то більш за все на відміну від Ісипа , Копилець чимось недогодив чи то Філоненку , чи то Поповичу .
5. Ltava / 9 січня 2018, 18:41 Цитувати


Змінено 18.01.2018, 19:30
6. микола козак / 9 січня 2018, 19:00 Цитувати
Точно так і є .Ти теж олігарх ?То що тобі покажеш , хіба що палець.А в остальному все завязано і не тільки в межах Кобеляк , все далі.
7. Ltava / 9 січня 2018, 19:14 Цитувати


Змінено 18.01.2018, 19:29
8. микола козак / 9 січня 2018, 20:46 Цитувати
Не засмучуйся , ще можеш стати олігархом. Навчись красти і ти олігарх.
9. Kraj 69 / 9 січня 2018, 21:47 Цитувати
А можна дізнатись позицію Ltava щодо вирішення ситуації, що склалася? Як би він порадив справлятися із лакузами - депутатами? Та і взагалі як можна спробувати покращити життя? Чи Ви задоволені тим, що маєте?
10. Ltava / 9 січня 2018, 22:02 Цитувати


Змінено 18.01.2018, 19:29
11. Kraj 69 / 10 січня 2018, 01:19 Цитувати
Прошу пардону, що так довго!)Зараз склалося таке враження, що ми обговорюємо комплекс меншовартості, який лежить в основі та є основним мотивом написання мною всього вищезазначеного. Якщо це і справді так, то нехай автор гляне, що означеє поняття «проекція» в фрейдівському розуміння. В дзеркало дивлюсь щоранку. Відповіді на поставлене мною питання ще й досі там не бачив. Ні разу.
Від того, що ми наклеюємо ярлики на людей і зазначаємо, що вони такі-сякі, запроданці, підараси та просто редиски, толком нічого не зміниться. Люди мають тенденцію змінюватись з часом. І в тому є велика заслуга інших, які виступають формувальною силою.
Маркс писав:"Чтобы осознать себя как человека, «человек сначала смотрится, как в зеркало, в другого человека. Лишь относясь к человеку Павлу как к себе подобному, человек Петр начинает относиться к себе как к человеку».
Так от. Ніяких образ, шановний. Балаканина має тенденцію іноді перетворюватись в яку-небудь філософію. І от вже тоді, маючи за основу певну ідею, озброєні нею люди мають можливість вносити корективи та зміни в обставини, що склалися. Так замість того, щоби просто тріпатися, можна подумати, видати та розробити певну ідею, яка надалі може розвиватися та слугувати на благо людям, які нею будуть керуватись. І суть поставленого мною питання в цьому і полягала: який внесок Ви можете внести в спільну справу. Таке ж питання адресоване всим читаючим це.
Закореніла в нас думка щодо того, що нічого ми не можемо, то і старатися не треба.
12. Ltava / 10 січня 2018, 05:29 Цитувати


Змінено 18.01.2018, 19:29
13. микола козак / 10 січня 2018, 09:39 Цитувати
Якщо Ви шановні памятаєте , коли Людмила Пряхіна була обрана депутатом міської ради і пробувала поміняти Ісипа з Галушкою і їх прибічників , то це ж саме ЄХО виставляло її за незовсфім адекватну. А Ви філософствуєте. Клани , які вже утворені просто недопустять невигідних до влади , так побудоване законодавство України про вибори.Люди навіть не можуть відкликати ідіотів. Далі філософствувати з Вами не стану , немає часу.
14. Адекватник / 10 січня 2018, 12:50 Цитувати
Козак правий на всі сто.
15. Ltava / 10 січня 2018, 14:00 Цитувати


Змінено 18.01.2018, 19:27
16. Адекватник / 10 січня 2018, 14:14 Цитувати
15.Ltava
«завдання щоб було не 10 а 50% , тоді буде більшість що хочуть щось »

Ходос, посилаючись на свої "канали", стверджує, що «сакральне» число «666» має реальний смисл. Щоб соціум міг чогось досягти, «матеріалізувати» свої бажання, повинно бути не 50% більшості а 66,6%. Тільки тоді будуть реальні зрушення в тому напрямку, в якому хоче більшість. Це так по їхній кабалістиці і по твердженням вчених соціологів і математиків. Тому основним завданням привителів є - недопустити створення єдиної думки чи бажання. Звідсіля ростуть ноги у критики одноманітності совка і пропаганди плюралізму думок у вже тепер, мовби, демократичному суспільстві. І те й інше, можливо, буде тут відстоювати селена.

Змінено 10.01.2018, 21:11
17. Ltava / 10 січня 2018, 16:30 Цитувати


Змінено 18.01.2018, 19:28
18. микола козак / 10 січня 2018, 19:06 Цитувати
Що, тобі мало гейпарадів в Кобеляцькому демократичному суспільстві для реклами сексуального плюралізму ?
19. Ltava / 10 січня 2018, 22:14 Цитувати


Змінено 18.01.2018, 19:27
20. Beri Mor / 11 січня 2018, 09:17 Цитувати
19.Ltava
« на гейпарад потянуло - збоченців там меньше :))»

Це камінг-аут називається.Для проєвропейських свідомітів звичайне явище.
21. Ltava / 11 січня 2018, 13:57 Цитувати


Змінено 18.01.2018, 19:26
22. Гнатович / 11 січня 2018, 14:06 Цитувати
21.Ltava
«:)) А як називається гейпарад із красним прапором ? :)) СОВОК-АУТ?:))»

Те, что под красным прапором, в свое время построили, в частности, кобеляцкий водопровод, который за четверть века те шибко грамотные, что под жовтоблакытным, не могут даже починить.Бугага
23. Адекватник / 11 січня 2018, 15:00 Цитувати
22.Гнатович
«те шибко грамотные, что под жовтоблакытным, не могут даже починить.Бугага»

Они сейчас скажут, что то был неправильный водопровод, не европейский. Вот если они построят... за инвестиции, вот то уже будет настоящий водопровод. Что будет после инвестиций популярно объясняют сами европейцы, то только свидомые и их не слышат. А стремятся в Европу. И кем за кого их там будут принимать, если их даже тут нормальные люди принимают за недоразвитых. Вот уж действительно бугага! Посилання на www.youtube.com
24. rybolov / 7 лютого 2018, 02:57 Цитувати
23.Адекватник
«Они сейчас скажут, что то был неправильный водопровод, не европейский. Вот если они построят... за инвестиции, вот то уже будет настоящий водопровод.»

Це відео Посилання на www.youtube.com на 5+.Може хоч зараз народ дотумкає,що таке кредити МВф і для чого потрібна була Україна Євросоюзу.До молочка з приватних людських коровок вже добралися, а свинки,кролики та птиця на підході.Українських овочів та фруктів на ринку майже не залишилось.Про промислові товари українського виробника я взагалі промовчу...
P.S.Хто не в курсі -зараз болгарський перець в європейську Болгарію поставляють Нідерланди!?Як казав після «майдану» покійний Олесь Бузина "Європа приходить,не для того,щоб щось комусь дати.Європа приходить,щоб грабувати"
25. Adekvatov / 7 лютого 2018, 08:05 Цитувати
24.rybolov
«Може хоч зараз народ дотумкає,що таке кредити МВф і для чого потрібна була Україна Євросоюзу»

Не-е-е не дотумка. Народ зомбований, чи заражений вірусами. Одиниці розуміють, а решті - хоч кіл на голові теши. А ще, замітив таку дивну особливість: чим виша освітня планка, тим людина тупіша. Оті, хто позакінчував різні там круті академії всякого там управління при самому президенті, так ті ваще не розуміють про що тут балачки. Як ще хоч адмін те відео не видалив. Аж дивно. Це відео треба ставити під усіма статтями про ОТГ, рехформи, сільради і т.п. І починати дискусії треба після його перегляду і здачі заліку. От дивися, яка штука виходить. ВІдео те, начебто доступне і, слава богу, поки що є і на сайті. Але тут же періодично появляються статті про те, як нарід наробить рехворм і буде ділити нові бюджети і як буде вигрібати, вигравати, і т.п. різні там гранти, інвестпроекти і бог зна що ще, мовби, на свій розвиток. Але про проблему підняту у цьому відео ніхо й словом не згада. Ну як немає її.
26. Lemexa / 22 червня 2019, 16:55 Цитувати
згодна з комментом вище

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.