Разом із земляками зробимо ще більше добрих справ!

Блог: Артем ВІТКО

Автор: Artem Vitko

Народний-депутат-захисник Артем Вітко подав документи до ЦВК на реєстрацію кандидатом у народні депутати України по 149-му виборчому округу. Цього ж дня із Новосанжарського, Козельщинського, Кобеляцького, Чутівського, Машівського і Карлівського районів до Києва приїхали його підтримати активісти ГО «Народний захисник», яку він очолює.

 

Біля входу до Центральної виборчої комісії понад п’ятдесят чоловік із українськими стягами та прапорами ГО «Народний захисник». До столиці вони завітали з різних районів Полтавщини з однією метою – ще раз напутнім словом підтримати свого народного депутата. Артем Вітко багатьом із них допомагав конкретними справами. Продовжує робити це і зараз. Тому громади шести районів звернулися до нього із пропозицією представляти їхні інтереси у парламенті наступного скликання.

– Ми приїхали із шістьма протоколами усіх районів 149-го виборчого округу. – говорить волонтер із Кобеляцького району Тетяна Вільхова. – Проводили зібрання громад. Одностайно вирішили, що підтримуватимемо Артема Леонідовича. Він – відповідальна, принципова людина, яка суттєво допомагає простому українському народу.

– До Києва прибули за покликом серця, – переконує вчителька Світлана Самойленко із Нових Санжар. – Артем Вітко допоміг відстояти нашу школу, бореться за те, щоб новосанжарці пили чисту воду. Тому, вважаю, він ефективно працюватиме у парламенті, захищаючи наші права.

– Колишній комбат, вміє цінувати людське життя, – каже ветеран АТО із Кобеляк Борис Ярошенко. – В його батальйоні не загинув жоден солдат. А це досить красномовний факт. Допомагає і зараз ветеранам АТО та тим, хто захищає Україну на Донбасі.

– Наш порадник, захисник, друг. На нього завжди можна покластися, – розмірковує Ірина Мельничук із Кошманівки Машівського району. – Захищає нас, відстоює наші інтереси, бореться за наші права. Його допомога завжди своєчасна і безцінна.

– За роки співпраці ми сильно подружилися із цими людьми, – наголошував народний депутат України Артем Вітко. – Я навіть не уявляю свого подальшого життя без них. Перед нашою країною стоїть багато викликів, але співпраця народу та влади дає потужний імпульс для позитивних змін. У цьому особисто переконався завдяки успішній співпраці з земляками! Тому із радістю погодився на їхню пропозицію балотуватися до Верховної Ради і переконаний, що разом ми зробимо ще більше добрих справ!

20 червня 2019, 09:26 | Блог: Артем ВІТКО

Інші записи автора


Коментарі до цього запису заборонено автором