Завжди буду на боці людей

Блог: Артем ВІТКО

Автор: Artem Vitko

Народний депутат-захисник Артем Вітко днями зустрічався із мешканцями Судівки Новосанжарського району та побував на Дні села Пашківка Козельщинського району.

В обох населених пунктах людей зібралося чимало. Судівчани доволі активно спілкувалися із народним депутатом, ставили йому чимало запитань, що стосувалися різних сфер життя. Насамперед, звичайно, людей турбували високі тарифи на житлово-комунальні послуги, медичне обслуговування, відсутність у селі школи й дитсадка. Пенсіонери ж бідкалися, що нерідко їм затримують пенсії.

– Пошта у нас погано працює, – каже місцева мешканка Надія Касяненко. – Сьогодні не приїхали – і пенсії не має. Молоді нікуди піти, бо клуб відсутній. Втім, віримо, що з часом вдасться змінити життя на краще. Багато чого від нас залежить. Сподіваємося і на підтримку народного депутата Артема Вітка.

– У нас садочку не має, – говорить судівчанка Тетяна Бойко. – Дітей доводиться везти за сім кілометрів у Нові Санжари. Якщо не працюємо там – досить складно. Тому групуємося, адже поодинці підвозити малюків – дуже дорого.

Мешканці Судівки попросили Артема Вітка посприяти їм в облаштуванні дитячого майданчику. Народний депутат пообіцяв допомогти вирішити це питання.

У місцевих жителів Пашківки теж схожі проблеми. Але у день свого свята вони про них майже не згадували – насолоджувалися спілкуванням та святковим концертом. День села завершився спільною вечерею для громади й феєрверком.

– Для людей має бути свято, – вважає народний депутат Артем Вітко. – Це досить важливо, адже воно додає снаги і оптимізму. Взагалі, я дуже задоволений цими зустрічами. Бачу багато дітей, молодих мам. Тобто в України є майбутнє. Але, звісно, його треба всіляко підтримувати. Селян часто не чують. Я розумію їхні переживання. І завжди буду на боці людей. Чимало невирішених питань стосуються компетенції місцевої влади. Триматиму її в тонусі. І, звичайно, робитиму все від мене залежне. Думаю, разом із людьми зможемо впоратися із труднощами, які, на перший погляд, здаються нездоланими.

9 липня 2019, 09:16 | Блог: Артем ВІТКО

Інші записи автора


Коментарі до цього запису заборонено автором