Вірю в нашу спільну перемогу!

Блог: Артем ВІТКО

Автор: Artem Vitko

Кандидат у народні депутати України Артем Вітко у Новосанжарському і Козельщинському районах представив землякам свою передвиборчу програму. Також у Козельщині, за адресою вул. Монастирська, 3, було відкрито ще одну його правову приймальню – вже сьому на Полтавщині.

Зали будинків культури були заповнені вщент небайдужими до майбутнього рідного краю мешканцями. Люди зібралися, щоб підтримати свого обранця і висловити йому подяку за допомогу. Майже щодня Артем Вітко проводив по п’ять зустрічей у районах 149 виборчого округу. Жителі Полтавщині знають його, як народного захисника, тому й попросили йти на вибори, щоб і надалі захищав їхні інтереси у Верховній Раді.

Під час презентації своєї програми Артем Вітко детально розповів земляками про кожний із її напрямків і те, як продовжуватиме відстоювати їхні права у Раді.

– Перед сучасною Україною стоять два ключових виклики: російська агресія і модернізація. Я взяв активну участь у боротьбі проти агресії. Тепер же готовий працювати над тим, аби домогтися успіху й у вирішенні повсякденних проблем, побудувати в Україні сучасне суспільство, заможну державу, – сказав народний обранець.

– Це – найкращий кандидат. І за нього, дійсно, хочеться голосувати, – переконує Світлана Камуз із Малого Кобелячка Новосанжарського району. – Його кожна обіцянка виконана. А це зараз дуже важливо. Артем – відповідальний, чесний. Я і моя родина, майже усі в селі – тільки за нього.

– Артем Вітко – людина з народу, нашого рівня, – каже мешканець Козельщини Анатолій Касай. – Ми з дружиною виховуємо чотирьох дітей. Тому дуже важливо, щоб наші інтереси захищала людина, яка за правду стоятиме до кінця. А Артем Леонідович таким є.

– А у мене троє діток, – говорить Леся Дрига із с. Козубів Новосанжарського району. – Жити тяжко. Але надію маємо. Артем з народом. Це – головне для кожного жителя, тим більше сільського. Він – людина з великої літери, справедливий і чесний. Нам саме такий і потрібен.

– За останні роки нам разом із вами вдалося зробити багато, – наголошував на зустрічах із мешканцями Нових Санжар та Козельщини народний депутат-захисник. – Ми спільно перемогли газових олігархів, відстояли школу і лікарню, домоглися збереження сільських поштарів, вшановували пам’ять загиблих в АТО і допомагали живим. Тепер настав час подивитись у найближче майбутнє і разом спланувати наші подальші кроки. Наша робота – велика сила, яка змінює Полтавщину на краще. Вірю в нашу спільну перемогу!

13 липня 2019, 13:17 | Блог: Артем ВІТКО

Інші записи автора


Коментарі до цього запису заборонено автором