Білики із Ворсклою, але без автобуса

Білики із Ворсклою, але без автобуса
Днями до редакції зателефонували кілька жителів Біликів із різними скаргами.
Один чоловік скаржився на те, що у районі селища практично пересохла річка Ворскла. І припускав, що в цьому є провина НЛО, яке, за його словами, нещодавно бачили над Полтавою. Інший повідомив, що вже кілька днів відсутнє автобусне сполучення між селищем і райцентром.
Дзвінок у селищну раду допоміг прояснити лише одне питання. Там заперечили факт пересихання річки. Натомість підтвердили, що автобуси із Кобеляк до Біликів дійсно не курсують. Але причин цього форс-мажору в раді не знають.
Вияснити причину виниклої проблеми вдалося у АТП-15341. Там редакцію повідомили, що більшість внутрішньорайонних рейсів скасовані через закриття газозаправної станції в Кобеляках. Транспорт просто нічим заправляти. Автобуси, які їздять у Полтаву чи Кременчук, заправляються газом у цих містах. Курсує транспорт і в село Радянське. Цей автобус працює на дизельному паливі.
Газозаправна станція не працює через технічні неполадки. У АТП сподіваються, що вже у вихідні вона відновить свою роботу.

P.S. Коли матеріал був уже готовий до друку, в редакцію зателефонував голова РДА Анатолій Таранушич. Він повідомив, що це питання знаходиться під контролем влади і вже найближчими днями автобусне сполучення між Кобеляками і Біликами відновиться.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»
17 вересня 2010, 13:50 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.