Новосанжарський стадіон — кращий у області

Новосанжарський стадіон — кращий у області
Протягом року обласне товариство «Колос» проводило огляд-конкурс, у рамках якого визначали кращих у різних номінаціях. Участь у цьому огляді взяли і представники Новосанжарського району.
Так, у номінації «Краще спортивне село» Нехвороща посіла 6 місце. А от новосанжарський стадіон, представлений у номінації «Кращий сільський стадіон», став першим у області! Про це «ЕХО» повідомив голова райради товариства «Колос» Віктор Рибалко.
— Для того, щоб взяти участь у цьому огляді, довелося зібрати чимало документів, фото та відео- матеріалів, які підтверджують широку спортивну-масову роботу, яка ведеться на нашій арені, — розповів Віктор Олексійович. — Все необхідне ми зробили і відправили свою заявку на конкурс.
Наприкінці жовтня у місті Миргород підводили підсумки огляду-конкурсу. Туди ж запросили і Віктора Рибалка як представника Новосанжарського району. І в урочистій обстановці вручили йому почесний кубок за кращий селищний стадіон у області — а саме таким його визнали організатори. Новим Санжарам вдалося випередити серйозних конкурентів, а саме Семенівку та Решетилівку, які посіли інші призові місця. Окрім почесного кубку Віктор Рибалко також отримав грамоту і подарунки — футбольний м’яч та пару футбольних сіток на ворота.
— Дуже приємно, що наш стадіон визнали на рівні області, — говорить Віктор Рибалко. — Я гадаю, що ця перемога — заслуга багатьох людей. Починаючи із Андрія Реки, який у 2000‑му році побудував цей стадіон, продовжуючи нинішнім керівництвом райради та райдержадміністрації, які постійно допомагають фінансово. Також треба згадати Новосанжарський НВК, який допомагає в утриманні стадіону. І тих майже тисячу новосанжарців, які цього літа на громадських роботах допомагали прибирати, фарбувати та впорядковувати територію.
Після перемоги на обласному етапі новосанжарський стадіон буде представляти Полтавщину і на Всеукраїнському огляді. Перемогти там буде дуже складно, але сама участь вже є надзвичайно почесною.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»
5 листопада 2010, 13:06 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.