Тенісисти на батьківщині Ковпака

Тенісисти на батьківщині Ковпака
21 листопада на батьківщині легендарного командира партизанського з’єднання Сидора Артемовича Ковпака в Котельві, в гімназії, що носить його ім’я, відбувся відкритий обласний турнір з настільного тенісу.
Змагання проходили під патронатом голови Котелевської райдержадміністрації Тетяни Корост і були присвячені Дню працівників сільського господарства. Організатори серйозно підготувалися до проведення турніру. Сюди прибули команди з Лубен, Хорола, Охтирки, Котельви і Кобеляк. Для них були організовані екскурсії по центру Котельви, гаряче харчування і святкова церемонія закриття і нагородження переможців.
Команда юних тенісистів Кобеляк була представлена переможцями першості району серед школярів Михайлом Куземою та Сергієм Зінченком. На жаль, дівоча частина колективу через хворобу не змогла взяти участь у цих змаганнях.
Турнір розглядався нами  як етап підготовки до грудневої першості області серед школярів, що проходитиме в Лубнах. Хлопці провели по одинадцять напружених поєдинків у віковій категорії 1991–1996 років народження. У результаті Сергій Зінченко виборов бронзу та був нагороджений дипломом і пам’ятним подарунком.
Участь команди у цих змаганнях стала можливою завдяки батькам і спонсорам — колишнім випускникам групи настільного тенісу.

Автор: Борис АНДРОНОВ, тренер з настільного тенісу
26 листопада 2010, 12:30 | Котельва | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.