Нічия з сприсмаком скандалу

Центральна гра 7-го туру літньої міні-футбольної першості Нових Санжар переможця не виявила. Хоча виграти матч могли як футболісти «Ніки», так і «Стандарту».
Обидві команди підходили до цього матчу у оптимальній формі. «Ніка», вигравши п’ять попередніх матчів, усерйоз сподівалася на перемогу і у цій грі. Якби команді вдалося взяти три очки у матчі зі «Стандартом», то можна було б уже говорити і про підсумкове чемпіонство «Ніки». Але і підопічні Геннадія Супруна мали на цю гру свої плани. У разі перемоги команда наздоганяла б «Ніку» за очками і навіть обходила б її — за особистою зустріччю.
Тому гра між ними очікувалася надзвичайно цікава. Почали команди, як кажуть, з місця — у кар’єр. Уже на перших хвилинах захисник «Ніки» Григорій Гура скористався точним пасом і пробив воротаря суперників — 1:0. «Стандарт» не забарився з відповіддю. І вже Євген Суботін завершив атаку своєї команди влучним ударом — 1:1. «Ніка» притисла і зусиллями Віталія Гарця знову вийшла вперед — 2:1. Але капітан «Стандарту» Геннадій Супрун-молодший рахунок дуже швидко зрівняв — 2:2. Не встигли гравці «Ніки» оговтатись, як пропустили іще — той-таки Євген Суботін технічно вивів свою команду вперед — 3:2. У ці хвилини здавалося, що молодій команді цілком під силу обіграти лідера. Якби не одне «але». Один із арбітрів зустрічі за кілька хвилин після голу показав гравцю «Стандарту» Олександру Нечитайлу другу «жовту» і, відповідно, «червону» картку. Ситуація, яка передувала вилученню, не дуже потребувала аж таких радикальних дій. Але, тим не менше, «Стандарт» на дві хвилини лишився у меншості. Молоді футболісти утрьох відбивалися від атак більш досвідчених суперників і майже вистояли. Але як тільки суддя дозволив вихід на поле четвертого польового,  «Ніка» провела-таки третій гол. Це Віталій Гарець скористався чисельною перевагою своєї команди і зрівняв рахунок — 3:3.
Кінцівка гри пройшла у напруженій боротьбі та практично без гольових моментів. Лише на останній хвилині той же Віталій Гарець послідовно обіграв двох захисників, голкіпера, але пробити по порожніх воротах йому не дали і удар заблокували. Тут же пролунав фінальний свисток. «Ніка» завдяки цій нічиїй залишилася лідером. Але для оформлення чемпіонства команді, схоже, потрібно буде вигравати і дві останні гри — із «Буревісником» та «Чкалова». «Стандарту» ж лишається вигравати свої матчі та сподіватися, що «Ніка» програє якийсь з останніх поєдинків.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.