Олімпійський тиждень НВК №1

Олімпійський тиждень НВК №1
За традицією, новий навчальний рік у Кобеляцькому НВК № 1 починається з тижня спорту.
Цього року він співпав з проведенням Олімпійського тижня, який проходив за ініціативи Полтавського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України.
У ньому взяли участь 472 учні, які протягом шести днів стали учасниками веселих стартів, конкурсу малюнків на олімпійську тематику, кубку НВК з міні-футболу серед юнаків, легкоатлетичних змагань,турнірів з баскетболу, пляжного волейболу, настільного тенісу.
А почалося все з урочистої лінійки-відкриття, на якій почесними гостями стали: заступник голови Кобеляцької районної ради Василь Мирошніченко та ветеран кобеляцького спорту, учасник естафети олімпійського вогню «Москва-80» Володимир Крайник. Після внесення олімпійського прапора і запалення вогню вони дали старт шкільним змаганням і побажали успіхів їх учасникам.
У конкурсі малюнків кращими були визнані роботи Влада Онищенка, Яни Заїки, Олега Тараненка. Добрі результати з бігу та стрибків у довжину показали Анна Письменна, Діана Білан, Ігор Телятник, Денис Татушенко, Максим Мосяндз.
У ігрових видах відзначилися Едуард Іщенко, Влад Демченко, Михайло Кузема, Олександр Шейко, Сергій Зінченко, Олександра Покидько, Анна Грабар, Наталія Попп. Призерами Кубку з міні-футболу стали команди юнаків 11-Б, 9-Б та 10-Б класів.
Виховні години у формі олімпійського уроку пройшли по всіх класах. Мету, яку ставили організатори, — знайомство школярів з гуманістичними цінностями олімпійського руху, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом — досягнуто. Яскравим доказом цього стало бажання дітей масово відвідувати секції: баскетболу, волейболу, велотуризму, настільного тенісу, які працюють в Кобеляцькому НВК № 1.







Автор: Борис Андронов, учитель фізичної культури Кобеляцького НВК № 1
16 вересня 2011, 14:52 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.