На «Михайлове чудо» у Кобелячок впала «фура»

На «Михайлове чудо» у Кобелячок впала «фура»
Свято Михаїла Архістратига здавна вважалось в українців «карательним празником». Вважається, що в цей день потрібно бути дуже обережним при роботі з механізмами.
Невідомо, чи вірить у це повір’я водій фури, який 19 серпня їхав по трасі Полтава — Олександрія, але в халепу він таки потрапив. Чоловік віз із обласного центру скляну тару на лікеро-горілчаний завод «Хортиця». І на 49-му кілометрів згаданої автодороги, не врахувавши дорожню обстановку, не справився з управлінням, у результаті чого величезна вантажівка злетіла з мосту через річку Кобелячок і впала прямо у водойму. Сам водій був пристебнутий паском безпеки і тому не постраждав. У іншому випадку він міг випасти з кабіни і його б роздавила багатотонна машина. Саму ж «фуру» дістали з річки лише наступного дня.
Крім цього випадку на території, яку обслуговує Кобеляцька рота ДПС, на «Михайлове чудо» сталося ще три дорожньо-транспортні пригоди. У одній із них на території Глобинського району постраждала людина. Там перекинувся «ВАЗ-2101». Водія підозрюють у тому, що він керував транспортом у стані алкогольного сп’яніння.
А поряд із Новими Санжарами водій «Ланоса» здійснив обгон на перехресті. У результаті його машина зіткнулася з автомобілем, який повертав ліворуч.
«Ось і не вір після цього в те, що на це свято всілякі лиха трапляються», — прокоментував співробітник ДПС Олександр Пасько, який повідомив «ЕХО»цю інформацію.

Раніше на нашому сайті було опубліковано відео про вантажівку, злетівшу з мосту





Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»
22 вересня 2011, 15:38 | Кобеляки | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.