«Умієш — співай!»

«Умієш — співай!»
Минулої п’ятниці стартував другий шанс шоу «Я вмію співати». Цього разу перегляд пройшов у новому форматі і у новому приміщенні.
У цей день шоу проходило у приміщенні дискотеки «Лембі». У не досить просторому залі помістилися всі, хто мав бажання прийти. Хоча таких, на жаль, виявилось небагато.
— Мабуть, більшість не знали про шоу, — пояснює продюсер  Сергій Горденко, —адже організація і пошук приміщення відбувались у останній день. Так як у оренді залу нам було відмовлено напередодні, до того ж без будь-яких пояснень.
Другий шанс шоу «Я вмію співати» зібрав тих, кому не пощастило пройти далі у відбіркових турах раніше. Учасників було всього семеро. А в журі, окрім Сергія Горденка, вибрали одного із постійних глядачів шоу.
Як пояснив нам організатор, з наступної п’ятниці шоу змінює назву: «Умієш — співай!». Саме тоді стартує довгоочікуваний другий тур. Усі учасники, що проявили себе у відбіркових турах, будуть змагатися за головний приз шоу — 10 тисяч гривень.
Учасникам другого шансу цього разу було значно легше. Адже з семи конкурсантів до другого туру пройде аж п’ятеро. Тому дехто з них і цього разу не занадто намагався проявити себе.
Першим вийшов на сцену Артем Шмигленко. Як пояснив Артем, вдруге прийшов тому, що набрався практики і зараз співає краще. Пісню «Чорнобривці», яку запропонував учасник не суд журі, дехто із залу підспівував, і це додавало йому впевненості. А от Людмила Сім’яник вдруге прийшла не задля виграшу. Вона вкотре хотіла реалізувати стан своєї душі. Це їй вдалось під ретро-шлягери — пісні своєї молодості, як пояснила Людмила.
Наступною учасницею була Оксана Василенко, якій Сергій Горденко зауважив: «Я хочу, щоб ви танцювали! Ви ж знаєте, що я зірка каналу СТБ?» Глядачі сприйняли ці слова бурхливими оплесками.
П’ятим учасником став Сергій Зінченко, який був сотим конкурсантом на відбірковому турі. Як і минулого разу, він обрав репертуар Скрябіна. Члени журі відповіли на виступ словами: «Співав так-собі, а із залом «дуркував» на всі 100 %». А от Валентині Бондарь журі сказали, що у неї «шикарний голос». На запитання, чому не пройшла з першого разу, відповіла: «Мабуть, минулого разу були сильніші учасники». Та після її виступу глядачі в залі викрикували:»Браво!»
Після перегляду виступів, уже традиційно, для присутніх танцював колектив «Dizy style». Навіть за такої незначної конкуренції журі обрало трьох, хто буде змагатися далі: Артема Шмигленка, Сергія Зінченка та Валентину Бондарь. Та у наступному турі їм буде набагато важче, ніж цього разу. До зустрічі на шоу!








Автор: Дарія СТАРОСТІНА, номер телефону журналіста (096)552–07–31
22 вересня 2011, 16:41 | Кобеляки | Культура та освіта



1. boss / 23 вересня 2011, 12:39 Цитувати
Я так понял Горденко - там у Вас рулит всем! Куда не ткнись, везде он! Кем бы, он не был...Парень молодчага! Так красиво держатся,когда вокруг сто ко гамна на него льют!Уважаю.
2. Павелець Ольга / 26 вересня 2011, 11:17 Цитувати
Зробіть краще.
3. Павелець Ольга / 26 вересня 2011, 15:25 Цитувати
Ті, хто безпідставно поливає брудом. Просто хотілося б подивитися, як вони працювали б в умовах повного перешкоджання:)
4. Яся / 26 вересня 2011, 17:46 Цитувати
11. STEN пише:
«придумайте чё-нибудь улётное »

Згодна на всі 100%.
5. Ник / 26 вересня 2011, 17:47 Цитувати
10. Кум пише:
«всім уже надоїло це шоу - людям мабуть хочеться чогось іншого»

Є доля правди, заїздили тему!!!
6. Дромідонт / 26 вересня 2011, 21:08 Цитувати
Пора уже підорів гнань з КобеляцькоЇ землі!
7. Микола Гузченко / 27 вересня 2011, 08:32 Цитувати
8. Павелець Ольга пише:
«Просто хотілося б подивитися, як вони працювали»

А не треба на них дивитися. Вони - споживачі і не повинні робити вашу справу краще за вас. Вони повинні подивитися і якщо є бажання - прокоментувати.
Щоб визначити, чи смачний борщ, людині зовсім не треба вміти готувати - досить скуштувати.
В даному випадку шоу перетворилося на сумний боян не через Проскуру, а через Сірогу. Його кволенький здоровий глузд зламався під тиском бажання нарубати побільше бабла і шоу пішло по п... І сталося це ще до розсерону з Фельдмаршалом.
8. Кум / 27 вересня 2011, 14:50 Цитувати
16. Павелець Ольга пише:
«Чи знаєте, чому другий тур шоу розпочався саме зараз??? Бо кожного тижня в понеділок нам давали дозвіл на аренду сцени РЦКД, а кожного четверга післяобід - знаходились невідомі причини, щоб не надати. І так більше місяця. це ви називаєте "граблями"»

До чого тат зала і тим більше "Другий шанс" коли ви між собою ще в першому неладнали.Я вважаю взялися до роботи так робіть а не тикайте пальцями хто хороший а хто поганий. Людям потрібен результат, переможець і виграш а не якісь там другі шанси!!! А якщо замутили призові гроші то так і скажіть!!!!!!
9. KING / 28 вересня 2011, 09:51 Цитувати
16. Павелець Ольга пише:
«Чи знаєте, чому другий тур шоу розпочався саме зараз???»

Бо затягли це шоу на півроку, думаючи що люди будуть пачками ходити до самої своєї смерті. А воно, виявляється, набридає і навіть таке суперфеєричне дійство, навіть в Кобеляках. Нехай ваш Горденко почитає тут на сайті коментарі під статтями які про його шоу. Там ще статей 3 чи 4 назад писали вже, що пора б закруглятися, а він все ще планує проводити другий тур з 10-ма учасниками, третій тур, фінал... Я то розумію, що народ пішов, бабло пішло (не кажу що велике, але я думаю на хліб з маслом вистачало таки), от і крутять все ту ж платівку, але може краще вже починати про щось нове думати, поки це закінчуємо? Не достатньо було б на другий тур 5-7 учасників?
10. Олег / 28 вересня 2011, 15:43 Цитувати
Народ я шось непоняв хохми про приз. Так його шо профукали чи вірніше прохавали? Хто володіє інформацією прошу поділиться. Буду ждать!
11. New York / 28 вересня 2011, 17:25 Цитувати
Видалено за порушення п.2.1 Правил користування сайтом

12. ДромІдонт / 29 вересня 2011, 18:45 Цитувати
Останні 200 гривників призових Танцор свому коханцю з великими понтами в труси засунув ... про це по пьяні його подруга Оля ляпала язиком по всіх Кобеляках! " Що ж ми завтра будемо Їсти ? " Тепер Горденко торби таскає від батьків з Василівки ! Шоу - мен .
13. Зінка / 29 вересня 2011, 18:53 Цитувати
Я теж цей прикол чула ! Олька як скотина нажретця - недума що балака . Він ЇЇ корме , а вона його обсирає.Знайшла собі Лоха та доїть .Бабло з нього все викачала ! Молодчага !!!
14. Виктория Ивановна / 29 вересня 2011, 19:04 Цитувати
Ну наконец-то разобрались кто есть кто , а то я все никак не могла понять и ни как не дождусь чем эта вся история закончиться .
15. дзыга / 29 вересня 2011, 23:50 Цитувати
Я-бы всем дала...
16. Микола Гузченко / 30 вересня 2011, 08:11 Цитувати
Ненормативна лексика
24. ДромІдонт пише:
«Останні 200 гривників»

25. Зінка пише:
«Я теж цей прикол чула !»

26. Виктория Ивановна пише:
«Ну наконец-то разобрались»

Тіхо сам з собою я вєду бєсєду... Цікаво було б цього дебіла побачити.
17. KING / 30 вересня 2011, 09:42 Цитувати
А я думав що роздвоєння-розтроєння особистості - це випадок доволі рідкісний... Читаючи коменти на цьому сайті розумію, що ніфіга не рідкісний.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.