«Динамо» реваншувалось: спокійно і без бійки

«Динамо» реваншувалось: спокійно і без бійки
Ще тиждень тому гравці кобеляцького «Динамо» та Дрижиної Греблі бились на футбольному полі. А вже в наступному матчі вони продемонстрували джентльменську поведінку.
Волею долі та сліпого жеребу, у черговому матчі першості Кобеляцького району з футболу зустрілися команди «Динамо» і Дрижиної Греблі. Нагадаємо, що тиждень тому кубковий поєдинок між цими футболістами «ознаменувався» грандіозною бійкою за участю гравців та вболівальників. Цього ж разу футболісти вели себе зовсім по-іншому. Були і підкати, і жорстка боротьба, але без відвертих грубощів. Більше того, футболісти частенько навіть аплодували суперникам, котрі після порушення правил і зупинки гри по-джентльменськи віддавали їм м’яч. Сам матч закінчився перемогою «Динамо» з рахунком 2:1.
А ось попередня публікація в «ЕХО», в якій ішлося про перебіг злощасного фіналу Кубку району, викликала справжню бурю емоцій у представників Дрижиної Греблі. Вони вважають, що стаття написана необ’єктивно. Ми домовились зустрітись.
На зустріч ми прийшли представник команди Валерій Дрига, колишній сільський голова Кирило Проскурня, гравець Джамал Курбаналієв та їх земляки-вболівальники. «Усе зовсім не так було, як написано. У нас все село гуде, обурюється, — гарячкував Дрига. — Це вони, «динамівці», наших постійно били. Мені соромно за Ярового, який перекрутив реальні факти». Кирило Проскурня, як колишній посадовець, говорив більш спокійно: «У описаному епізоді не Джамал збив «динамівця», а його вчергове збили. А потім ще й ударили». «Да, наші вибігли на поле, — не витримує Дрига. — А що б ви зробили, коли б вашого хлопця троє ногами лупили?!» «Усе, Валера, заспокойся, — продовжив Проскурня. — Так, «динамівці» грали грубо. І цим самі себе підвели. Вони б могли і зрівняти рахунок, а може, й виграти. Їх «десятка» добре грав, і наші хлопці на ньому фолили. А він фолив у відповідь».
Дав свій коментар і представник «Динамо» Тарас Несторик. Він вказав: «Нам усім дуже прикро за той епізод і той матч. Я хлопців налаштовував лише на чисто футбольну гру. А вийшло, як вийшло. Я не вважаю, що хтось когось провокував. Так, один наш гравець підвів усіх. Більше його в команді немає. Хочу ще наголосити: не потрібно акцентувати увагу на участі у бійці міліціонерів. Так, «Динамо» вважають міліцейською командою. Але із 22 заявлених футболістів лише 5 є співробітниками райвідділу внутрішніх справ. А на полі з них було лише двоє. І вони не билися. Саша Колінько, навпаки, намагався зупинити бійку».
Обидва представники команд-суперниць наголосили, що вважають інцидент вичерпаним. І коректна поведінка їх гравців у наступному матчі є цьому підтвердженням.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»
23 вересня 2011, 11:33 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.