Казка «Стандарту» скінчилася

Казка «Стандарту» скінчилася
У домашньому поєдинку з решетилівським «Динамо» новосанжарські футболісти закінчили свою безпрограшну серію, поступишись одному з лідерів практично без шансів.
На гру із «Динамо» вийшов майже оптимальний склад. Майже, тому що на грі не було Олега Міщенка, котрий в останніх поєдинках регулярно відзначався голами у воротах суперників. У суботу ж на поле вийшов наступний склад: Євген Довгаль – Геннадій Супрун, Сергій Волоський, Олександр Шовкопляс, Євген Козаченко – Сергій Роман, Сергій Сонник, Владислав Мокляк, Станіслав Мокрий, Владислав Олійник – Віталій Баранович. У другому таймі на заміну виходили Максим Руденський та Артур Шовкопляс.
Гра почалася, і футболісти «Динамо» одразу ж прибрали м’яч до своїх ніг. І буквально на перших же хвилинах могли відкривати рахунок – м’яч після дальнього удару півзахисника гостей влучив у поперечину. Перші 10-15 хвилин наші футболісти грали фактично без м’яча і змушені були багато працювати у відборі. Але до середини тайму гру вирівняли і навіть мали непогані шанси для розгортання своїх атак. Тим більш прикрим виявився гол, який «Стандарт» таки пропустив у свої ворота наприкінці першого тайму. Наш лівий захисник помилився у простій ситуації, нападник гостей м’яча перехопив, вийшов сам на сам із Євгеном Довгалем і переграв його влучним ударом — 0:1. І на перерву «Стандарт» іде із відставанням у рахунку.
У таймі другому наші футболісти повинні були йти вперед, щоб зрівняти рахунок. І один-єдиний шанс у новосанжарських гравців таки був. Захисники «Динамо» дозволили зробити простріл справа до штрафного майданчика. На дальній стійці на м’яч очікував лише наш півзахисник Владислав Олійник. У нього було дуже мало часу на роздуми і він пробив по воротах, але потрапив просто у воротаря, який змістився на ближній кут воріт.
У другому таймі гра у «Стандарту» не ладилася взагалі. Чомусь багато помилявся зазвичай впевнений Стас Мокрий, а його партнер Влад Олійник більше розмовляв із суддею, ніж грав у футбол. Тому не дивно, що, отримавши в одному таймі дві жовті картки, він достроково пішов відпочивати. У меншості футболісти «Стандарту» довго не протрималися і у другому таймі пропустили ще два голи від гостей.
Підсумкова поразка з рахунком 0:3 дещо охолодила гарячі голови надмірних оптимістів. Але і песимістам не слід достроково пророчити «Стандарту» суцільні поразки. Команда молода, хлопці хочуть і вміють грати у футбол. І результат прийде. Не цього, так наступного сезону. А поки що будемо чекати чергового матчу і вірити, що наші все ж таки переможуть.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»
29 вересня 2011, 11:40 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.