Повідомляє ДАІ

Скорочення у ДАІ
У зв’язку з проведенням організаційно-штатних змін в системі МВС, Кобеляцьку роту ДПС ДАІ (для обслуговування доріг державного значення), підпорядковану УМВС України в Полтавській області, реорганізовано у взвод з обслуговування стаціонарного поста № 2 ДАІ роти ДПС, підпорядкованої УМВС України в Полтавській області. Штатну чисельність підрозділу скорочено з 57 до 29 чоловік.


Операція «Мотоцикліст»
З метою посилення профілактики аварійності серед осіб, які керують мотоциклами, мопедами та скутерами, з 3 вересня по 16 вересня 2011 року Державтоінпекцією Полтавщини проводилася профілактична операція під умовною назвою «Мотоцикліст».
У ході проведення цього заходу працівниками взводу з обслуговування стаціонарного поста № 2 ДАІ роти ДПС виявлено та припинено 68 фактів порушення правил дорожнього руху, скоєних саме цією категорією учасників дорожнього руху, серед яких 21 випадок керування транспортними засобами у нетверезому стані.
Державтоінспекція Полтавської області наголошує, що водії мотоциклів, мопедів та скутерів прирівнюються до всіх учасників дорожнього руху і несуть відповідальність згідно чинного законодавства.
Користуючись нагодою, звертаємося до всіх учасників дорожнього руху: будь-які відступи від положень Правил можуть призвести до дорожньо-транспортних подій, нанесення збитку майну, нанесення шкоди здоров'ю людей і навіть до людських жертв. Щоб уникнути цих наслідків, необхідно точно виконувати вимоги Правил. Знання Правил є обов'язковим для кожного учасника дорожнього руху, а чітке виконання їх положень сприяє взаємній довірі і повазі, безпечному співіснуванню на дорозі всіх учасників дорожнього руху. Незнання Правил дорожнього руху не звільняє від відповідальності за їх порушення.

Автор: Олександр ПАСЬКО, старший інспектор ДПС, капітан міліції
29 вересня 2011, 12:17 | Полтавщина | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.