Кобеляцькі міліціонери кращі за новосанжарських

Кобеляцькі міліціонери кращі за новосанжарських
Команда Кобеляцького райвідділу внутрішніх справа успішно виступила на обласній спартакіаді «Здоров’я».
Два тижні тому ми вже повідомляли про те, що команда Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ перемогла на зональних змаганнях Спартакіади серед колективів товариства «Динамо».
15 вересня кобеляцькі правоохоронці їздили у Полтаву, де взяли участь у фіналі спартакіади «Здоров’я». Крім кобелячан, до фіналу пробилися збірні обласного Управління внутрішніх справ обласного Управління МВС, Управління податкової міліції, а також команди Новосанжарського, Оржицького та Шишацького райвідділів внутрішніх справ. Як і під час зонального турніру, спортсмени-динамівці змагались у семи видах спорту: міні-футболі, бігу на 100 метрів, стрільбі, підтягуванні, гирьовому та армспорті.
Капітан команди Михайло Брейко, розповідаючи про перебіг змагань, стверджує, що кобелячани виступили надуспішно. «Ми привезли в райвідділ чотири дипломи за зайняті призові місця, — говорить Михайло Михайлович. — І хоча по набраних балах ми не потрапили в число призерів у загальнокомандному заліку, але вважаю, що серед райвідділів Полтавщини стали кращими. Ми поступились лише збірним УМВС, податківців та «еменесівців», де зібрані кращі з кращих з усієї області».
А у міні-футболі збірна Кобеляцького райвідділу вперше за багато років виграла турнір. У першому матчі земляки зіграли внічию 2:2 із збірною МНС. А потім здолали «еменесівців» у серії післяматчевих пенальті. У півфіналі кобелячани перемогли команду обласного управління МВС, а у фіналі з рахунком 3:1 — збірну податківців.
Після нагородження до кобелячан звернувся начальник обласного управління МВС генерал-майор Олександр Рудяк. Він поздоровив їх з успішним виступом і запропонував сфотографуватись на згадку. Що вони з великим задоволенням і зробили.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»
29 вересня 2011, 15:32 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.