Новосанжарські депутати — треті з тридцяти

Збірна команда депутатів Новосанжарської районної ради досить вдало виступила у фінальних змаганнях і привезла до райцентру «бронзу» обласної спартакіади.
Відкриваючи змагання, голова обласної ради Іван Момот відмітив, що нинішня спартакіада є свідченням того, що депутати не тільки декларують важливість фізичної культури і спорту, здорового способу життя, а й власним прикладом заохочують виборців до активних занять спортом. При цьому він підкреслив, що спорт — це, передусім, здоров’я земляків, запорука майбутнього Полтавського краю.
Урочиста частина розпочалась із підняття державного прапора. Це право отримали представники Новосанжарщини як переможці обласної спартакіади серед сільських голів та голів і заступників районних рад.
Приємно відзначити також те, що наші депутати не тільки вміють вирощувати рекордні врожаї зернових, є успішними підприємцями, вмілими педагогами та державними службовцями. Своїм прикладом вони показують, що можна бути кращим не лише в роботі, а ще й у спорті.
За результатами наша команда здобула третє загальнокомандне місце з тридцяти команд-учасниць обласних змагань. З чим їх і вітаємо. Висловлюємо вдячність депутату і приватному підприємцю Сергію Бульбасі за придбану спортивну форму для новосанжарської команди.

Автор: Прес-служба районної ради
30 вересня 2011, 11:30 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.