Традиційний кубок із неочікуваним фіналом

Традиційний кубок із неочікуваним фіналом
У селі Суха Маячка вчергове розіграли кубок із міні-футболу, присвячений пам’яті Івана Крижанівського. Господарі влаштували усім учасником турніру гостинний прийом. А от гості з Нових Санжар вдячністю не відповіли і забрали з собою почесний трофей.
На розіграш кубка господарі виставили дві місцеві команди — «Темп-1» і «Темп-2». До них приєдналися «Штурм» із Великих Солонців, «Юність» з Галущиної Греблі та «Чкалова» з Нових Санжар. Перед початком першої гри футболістів привітав сільський голова Іван Чечель, який побажав гравцям досягти перемоги і отримати задоволення.
Три команди розіграли путівку до фіналу у групі. Спочатку «Юність» розійшлася миром із «Темпом-2». Потім «Чкалова» мінімально перемогла ту ж «Юність» — 1:0. У останньому матчі групи новосанжарські футболісти впевнено розібралися із «Темпом-2» — 3:0 і вийшли до фіналу.
Інша путівка розігрувалася у півфінальній грі між «Темпом-1» та «Штурмом». Господарі у другому таймі забили два м’ячі поспіль і без проблем вийшли до фіналу — 2:0.
У фінальній грі більше шансів мали футболісти із Сухої Маячки. Їх нападник Михайло Білокінь тричі виходив сам на сам із голкіпером, але жодного разу не влучив у ворота. Четвертого разу на виручку голкіперу «Чкалова» прийшла поперечина. А у другому таймі спрацювало давнє футбольне правило: не забиваєш ти — забивають тобі. Гравець «Чкалова» Ігор Савран прострілив із кутового, м’яч двічі зрикошетив і опинився у воротах. Після голу команда закрилася в обороні і так достояла до фінального свистка. 1:0 — перемога «Чкалова». Так, досить неочікувано для місцевих уболівальників (та й для самих себе:)), новосанжарські футболісти стали переможцями турніру.
Капітан команди Сергій Маляренко отримав із рук сільського голови почесний кубок, грамоту та фінансове заохочення у сумі 200 гривень. Футболісти «Темпу-1» за друге місце отримали 150 гривень. «Юність», яка у непростій грі за третє місце мінімально перемогла «Штурм» — 2:1, отримала 100 гривень призових. Крім цього, грамотами нагородили і кращих футболістів турніру: Ігоря Байбару із «Чкалова», Руслана Зінича із «Темпу-1» та Володимира Дербенцева із «Юності».

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.