Гучна перемога команди педагогів

Гучна перемога команди педагогів
5 жовтня 2011 року, у Всесвітній день учителя, у Полтаві проходила фінальна частина змагань 7-ої обласної Спартакіади працівників загальноосвітніх навчальних закладів.
Розпочалися змагання парадом відкриття, який пройшов на стадіоні «Динамо». Учасників змагань з нагоди свята вітали голова Полтавського обкому профспілки працівників освіти і науки Г. Шумейко та голова Полтавської обласної ради ФСТ «Україна» І.Кислов. Участь у фінальній частині Спартакіади брала 21 команда з міст та районів області. Програма змагань включала такі види: волейбол (чоловіки, жінки), гирьовий спорт, міні-футбол, шахи. Команда Кобеляцького району була представлена у всіх чотирьох видах спортивної програми. Блискучу гру продемонстрували волейболісти Кобеляцького району. Вони спочатку в 1/4 фіналу переграли команду Великобагачанського району з рахунком 2:0, у півфіналі з таким самим рахунком перемогли команду Пирятинського району, а у фіналі не залишили ніяких шансів команді Лубен —  знову 2:0. Ставши переможцем обласних змагань, команда Кобеляцького району отримала право захищати честь Полтавської області на Всеукраїнських змаганнях. До складу команди входили: Роман Гузченко (Кобеляцький НВК № 1), Олексій Колінько та Олег Золотухін (Кобеляцька ЗОШ № 2), Богдан Калитка та Іван Даценко (Кобеляцька школа-інтернат), Віталій Мега (Кобеляцька ДЮСШ), Володимир Лебедєв (Радянська ЗОШ), Сергій Жук (Білицька ЗОШ № 1).
 Успішно виступили представники Кобеляччини і в інших видах програми. Команда з гирьового спорту у складі: Якова Постольника (директор Кобеляцького НВК № 1) та Романа Горбенка (Кобеляцька ДЮСШ) виборола третє місце. Роман Олександрович зробив собі цей подарунок до свого Дня народження, який святкував наступного дня, з чим ми його щиро вітаємо. Також третє місце в змаганнях з шахів посів Георгій Горгола (Кобеляцька ДЮСШ).
 У змаганнях з міні-футболу (пробиття штрафних по воротах) брали участь Богдан Калитка, Олег Золотухін та Анна Єлізарова (Кобеляцька ДЮСШ). Тут результат скромніший: лише 15 місце. У змаганнях з волейболу серед жінок наші дівчата не змогли пробитись до фінальної частини змагань і посіли 16 місце. У підсумку команда Кобеляцького району за сумою місць набрала 38 балів і здобула ПЕРШЕ місце в загальнокомандному заліку, випередивши на 0,5 очка команду Карлівського та 1 очко команду Семенівського районів.
Протягом усього часу змагань команду району підтримували: представник команди директор ДЮСШ Руслан Сабіров, голова райкому профспілки працівників освіти Кобеляцького району Алла Бажан, методист райметодкабінету Петро Чернявський та учні Кобеляцької ДЮСШ, які того дня теж виступали на змаганнях з волейболу та гандболу.
Тепер чекаємо успішного виступу наших учителів-спортсменів на Всеукраїнських змаганнях.
Висловлюємо щиру подяку за підтримку голові Кобеляцької райдержадміністрації Анатолію Таранушичу, голові Кобеляцької районної ради Юрію Тагадюку, начальнику відділу освіти Наталії Коваль, голові райкому профспілки працівників освіти Кобеляцького району Аллі Бажан. Окрема подяка директору Кобеляцької школи-інтернат Валентині Шпорт за надання транспорту для поїздки на змагання.

Автор: Георгій Горгола, інструктор-методист ДЮСШ
12 жовтня 2011, 15:15 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.