Дрижина виграє Суперкубок

16 жовтня 2011 року в місті Кобеляки на районному стадіоні «Колос» відбувся матч за звання володаря Суперкубка Кобеляччини 2011 року, в якому зустрічалися чемпіон району, переможець кубка команда «Дрижина» (Дрижина Гребля) та фіналіст кубка кобеляцьке «Динамо». У цьому матчі глядачі побачили лише один забитий гол. На 92-ій хвилині матчу дрижани забили єдий гол після розіграшу вільного удару.
Це був останній офіційний матч футбольного сезону 2011 року. За цей період було проведено 6 турнірів. Переможцем «Кубка відкриття сезону» стала команда «Прапор» (Підгора), володарем кубка ІІ ліги «Золотий Колос» стала команда «Урожай» (Мідянівка), переможцем першості (ІІ ліги) району стала команда «Дніпро» (Світлогірське), а от команда «Дрижина» (Др. Гребля) в цьому році здобула три найпрестижніших трофеї — чемпіон району, володар кубка району та володар Суперкубка району.

Спортивний анонс
22 жовтня 2011 року в місті Кобеляки в спорткомплексі «Іскра» відбудуться Всеукраїнські змагання чемпіонату ЦР ВФСТ «Колос» з гирьового спорту серед юнаків та дівчат 1993 р. н. та молодших,   присвячені пам'яті Народного лікаря України Миколи Касьяна. Початок о 9:00.
26 жовтня 2011 року в місті Кобеляки на районному стадіоні «Колос» та спорткомплексі «Іскра» відбудуться змагання районної спартакіади серед керівників сільгосппідприємств, агрофірм, фермерських господарств Кобеляцького району. Початок об 11:00.

Шановні любителі міні-футболу!
5 листопада 2011 року в місті Кобеляки на майданчику зі штучним покриттям розпочнуться змагання відкритої зимової першості Кобеляцької РО ВФСТ «Колос» з міні-футболу сезону 2011–2012 рр.
Заявки на участь у змаганнях приймаються до 27 жовтня 2011 р., в цей же день о 15:00 в адмінприміщенні районного стадіону «Колос» відбудеться нарада з проведення цих змагань.
Довідки за телефоном: 3–17–98

Подяка спонсору
Уже традиційно спортивній громаді села Світлогірське надають фінансову допомогу спонсори. На території сільської ради постійно проводяться різні спортивно-масові заходи. Не став виключенням і цей рік. Спортивний колектив фізкультури Світлогірської сільської ради висловлює щиру вдячність Юрію Миколайовичу Тєрнікову за надану фінансову допомогу в розмірі 10 тис. грн. На ці кошти було придбано необхідний спортивний інвентар: футбольну форму, бутси, воротарські перчатки, маніжки та футбольні м’ячі.

Автор: Інструктор по спорту Левченко Анатолій та спортивна громада с. Світлогірське
20 жовтня 2011, 13:46 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.