«Темп» дякує спонсору

«Темп» дякує спонсору
Футбольна команда «Темп» із Сухої Маячки висловлює щиру подяку депутату районної ради, директору ТОВ «Елеватор «Чиста криниця» Миколі Олексійовичу Харченку за фінансову допомогу та підтримку команди під час участі у чемпіонаті району.
Ось уже п’ять років Микола Олексійович —  чи не єдиний, хто не байдужий до сільського спорту. Завдяки його матеріальній допомозі у Сухій Маячці існує одна з кращих футбольних команд району. Не став виключенням і 2011 рік. Завдяки фінансовій допомозі Миколи Харченка ми придбали необхідний футбольний інвентар: м’ячі, воротарські перчатки, заморозку.
Завдяки матеріальній допомозі ТОВ «Елеватор «Чиста криниця» кожного року навесні ми проводимо у Сухій Маячці турнір на Кубок пам’яті ветеранів сільської ради. Протягом усього чемпіонату нам надають транспорт для поїздок на виїзні матчі. Влітку силами агроформування доглядають газон на нашому стадіоні, лагодять лавочки для глядачів. Завдяки спонсорській підтримці, ми вже вдруге цієї осені провели кубок з міні-футболу, присвячений пам’яті Івана Крижанівського. І кожної осені проводимо наше Свято спорту, яке, до речі, проводиться лише тут, у Сухій Маячці. Усі ці спортивні заходи не проходять без фінансової підтримки «Чистої криниці».
31-го жовтня Микола Олексійович Харченко святкував свій день народження. Тож уся наша спортивна громада щиро вітає свого спонсора, добру людину із цим святом. Бажаємо йому успіхів у всіх добрих справах, міцного здоров’я, щастя та благополуччя. Ще раз дякуємо за підтримку сільського спорту та фінансову допомогу команді.

Автор: Анатолій Троян, капітан команди «Темп» — від імені спортивної громади Сухої Маячки.
4 листопада 2011, 12:46 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.