Суха Маячка — володар «Кубка кубків»

22-го жовтня у селі Драбинівка розіграли один із найпрестижніших трофеїв цього року.
На турнір прибули всі команди, які вигравали цього року хоча б один районний кубок. Це «Зоря» (Руденківка), «Сила ради» (Нові Санжари), «Чиста криниця» (Драбинівка), «Темп» (Суха Маячка), «Оріль» (Нехвороща), «Маяк» (Малий Кобелячок) та «Будівельник» (Пристанційне).
На відкриття турніру завітали заступник голови районної ради Микола Перерва, заступник директора ТОВ «Чиста криниця» Віктор Сидоренко та драбинівський сільський голова Зоя Короленко. Почесні гості побажали спортсменам перемог та вдалої гри.
У першій зустрічі молоді та технічні гравці «Орілі» перемогли «Будівельник» — 1:0. У наступному поєдинку чемпіон району — «Зоря» — мінімально переміг «Чисту криницю» — 1:0. «Сила ради» мала чимало моментів у грі з «Темпом», але реалізувати їх не зуміла, а потім пропустила одну контратаку і програла — 0:1.
У перешому півфіналі зустрілися «Оріль» та «Маяк». У кожному з таймів команди обмінялися голами. А переможця виявляли у серії пенальті. Краще «одинадцятиметрові» пробили нехворощани — 5:3.
Інший півфінал видався досить напруженим. Рахунок відкрили лише у другому таймі. Зробив це гравець «Темпу» Максим Калюжний. Незабаром футболісти «Зорі» отримали право на пенальті і зрівняли рахунок. Але «Темп» іде вперед, заробляє небезпечний штрафний. Максим Калюжний пробиває у поперечину, а на добивання встигає його партнер Віктор Красноплахтич. 2:1 — і Суха Маячка виходить до фіналу.
Фінальний поєдинок пройшов у безкомпромісній боротьбі. Сухомаячани більше атакували, але забили один раз. Цього вистачило для перемоги над «Оріллю» — 1:0.
Після закінчення турніру організатори нагородили кращих гравців: Максима Калюжного з «Темпу» та Ростислава Яловегу з «Орілі». Капітан сухомаячан Анатолій Троян отримав почесний кубок з рук Миколи Перерви. А Зоя Короленко нагородила команду переможців грамотою та грошовою винагородою.
Відтак, цей сезон видався для «Темпу» дуже успішним. Команда стала чемпіоном району серед команд другої ліги, здобувши кубок Миненка і, нарешті, кубок володарів кубків.
4 листопада 2011, 17:38 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.