Кобеляки завершують сезон перемогою

Двома зіграними матчами завершився останній 22 тур чемпіонату області з футболу серед когорти найсильніших. Два поєдинки не відбулися через неявки суперників.
«Локомотив» (Гребінка) — «Темп» (Градизьк) — 0:1. Цей поєдинок на розташування місць у турнірній таблиці вже не впливав. Обидві команди «закріпилися» за тур до завершення чемпіонату на своїх сходинках — «золотій» і «бронзовій». Гра обох команд була рівною. Але більше «повезло» гостям: за 15 хвилин до фінального свистка Юрій Богиня, який вийшов на заміну, забиває переможного м’яча — 1:0. З таким вдалим рахунком для новоспечених чемпіонів матч і завершився.
«Колос» (Кобеляки) — «Колос» (Дмитрівка) — 2:1. Останній в цьому році поєдинок двох колосівських непримиренних суперників пройшов напружено та цікаво. Господарі більше прагнули до перемоги — їм потрібно було взяти реванш за поразку (2:4) у Дмитрівці у першому колі ще 1 травня. Зусиллями всієї команди вони добилися перемоги завдяки двом влучним пострілам Олега Бажана. Лише на останніх хвилинах матчу гостям вдалося забити «м’яч престижу» з одинадцятиметрової позначки.
ФК «Лубни» — «Колос» (Зіньків) + : -
ФК «Глобине» — «Псьол» (Гадяч) + : -
ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава) — ФК «Миргород» + : -
Коментар до «невиїздів» команд: останні тури обласного чемпіонату супрводжуються неявками команд на гру. Воно і зрозуміло: для чого команді витрачати кошти на далеку поїздку на матч, якщо він уже нічого не вирішує? Наприклад, маршрут Гадяч – Глобине обійдеться гостям у чималі кошти. Чи варта ця поїздка, якщо гадячан глобинці вже не доженуть у турнірній таблиці? Словом, чемпіонат у нас любительський і штрафи за «невиїзди» відсутні. А взагалі, це ще нічого у порівнянні з грубими порушеннями регламенту змагань та підробленням документів деякими відомими клубами. На це та інше сьогодні керманичі обласного футболу ніяк не реагують і дивляться «крізь пальці». Чи довго це буде продовжуватися — покаже час…
Поєдинок 21 туру (останній матч чемпіонату-2011) між командами «Темп» (Градизьк) — «Молодь» (Полтава) перенесений на 2 листопада. Результати матчів юнацьких складів команд:
«Колос» (Кобеляки) — «Колос» (Дмитрівка) — 3:0
«Локомотив»— «Темп» — 2:1
ФК «Лубни»  — «Колос» (Зіньків) + : -
ФК «Глобине» — «Псьол» (Гадяч) + : -
ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава) — ФК «Миргород» + : -


Спортивний анонс
5 та 6 листопада в м. Кобеляки на майданчику зі штучним покриттям розпочнуться змагання відкритої зимової першості Кобеляцької РО ВФСТ «Колос» з міні-футболу сезону 2011–2012 рр. Початок ігор о 9:00.

Автор: «ЕХО з регіону»
4 листопада 2011, 17:49 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.