«Полтавчанка» — третя в Україні

«Полтавчанка» — третя в Україні
З 27 по 30 жовтня у Алчевську Луганської області проходив клубний чемпіонат України з настільного тенісу серед дівчат 2000 року народження.
Ці змагання ще називають Дитячою лігою, а проводяться вони під егідою Федерації настільного тенісу України та Міністерства освіти, науки, молоді та спорту. Нашу область представляла команда «Полтавчанка», до складу якої увійшли срібні призери Чемпіонату України в парному розряді Анна Грабар (Кобеляки) та Надія Гармаш (Лохвиця). За коловою системою кращі представниці своїх ДЮСШ та клубів з Києва, Харкова, Луганська та Вінниці визначали найсильніших у своїй віковій категорії.
Перший день змагань приніс нашій команді три перемоги і поразку від команди «Ліра» зі Львова. Другого ігрового дня — жодної поразки, п’ять перемог. Третього — три перемоги і поразка від київської «Ракетки», де виховувалась зірка настільного тенісу України, нещодавня бронзова призерка Чемпіонату Європи Маргарита Пісоцька.
У підсумку «Полтавчанка» — третя. Програма максимум на ці змагання виконана. Знаючи, в якому напрямку вести подальшу роботу, і маючи велике бажання працювати, колектив тренерів і гравців команди намітили в майбутньому зробити один-два кроки вище по п’єдесталу.

Автор: Борис АНДРОНОВ, тренер з настільного тенісу, голова Федерації настільного тенісу Кобеляцького району
4 листопада 2011, 13:50 | Полтава | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.