Кобеляцькі фермери найспортивніші в області

Минулого четверга на базі спортивного комплексу «Іскра» проходила обласна спартакіада серед керівників сільськогосподарських підприємств, агрофірм та фермерських господарств.
Збірна аграріїв Кобеляччини була сформована за результатами районних змагань, які проходили тижнем раніше.
Місце проведення змагань було обрано не випадково. Як наголосив голова районної державної адміністрації Анатолій Таранушич, «Кобеляцькі спортсмени тримають лідерські позиції у всіх видах спорту не лише на теренах області. Їх знають як переможців на всеукраїнському рівні. Тому зараз настав час аграріям району довести, що Кобеляччина не тільки аграрна, а ще й спортивна».
Аграрії області змагались у п’яти спортивних дисциплінах: гирьовому спорті, стендовій стрільбі, більярді, шашках і настільному тенісі.
Команда фермерів Кобеляцького району у складі Валерія Дриги, Володимира Гуза, Павла Колісника, Миколи Жука та Ігора Бондаренка справилась із нелегкими завданнями спартакіади.
У змаганнях з гирьового спорту фермер із Свічкаревого Володимир Гуз посів друге місце. Його результат 123 підйоми пудової гирі. А фермер Ігор Бондаренко з села Чорбівка впевнено став чемпіоном у змаганнях зі стендової стрільби. Валерій Дрига посів шосте місце у змаганнях з більярду, а Микола Жук зайняв п’яте місце з шашок. До десятки найсильніших спортсменів з настільного тенісу увійшов Павло Колісник.
Команда Кобеляцького району впевнено перемогла у загальному заліку і посіла почесне перше місце із двадцяти команд районів області. Другими стали фермери з Лохвицького району. А третіми — фермери Новосанжарського району.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»
12 листопада 2011, 11:46 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.