Юрій Чернявський присвятив свою перемогу десантникам

Юрій Чернявський присвятив свою перемогу десантникам
Кобелячанин, майстер спорту з пауерліфтингу Юрій Чернявський за двадцять днів проїхав не одну тисячу кілометрів дорогами нашої країни. І все заради того, щоб довести, що в Кобеляках живуть справжні богатирі.
15 жовтня в Кривому Розі, в Палаці Культури «Металург», за версією Всесвітнього конгресу пауерліфтингу проходили змагання на Кубок України, де Юрій посів третє місце у відкритій віковій групі, вагової категорії до 100 кг серед аматорів. А вже 30 жовтня в Дніпропетровську, в спорткомплексі «Динамо», у змаганнях на Кубок України за версією Всесвітнього альянсу пауерліфтингу серед аматорів, у відкритій групі Юрій посів 2 місце у ваговій категорії до 100 кг. Маючи лише кілька днів на відпочинок, 4 листопада Юрій, разом з ще одним кобелячанином Артемом Письмаком, відправився до Львова, де за версією Глобальної федерації пауерліфтингу 5–6 листопада проходив перший чемпіонат Євразії серед аматорів. У відкритій віковій групі вагової до 100 кг Юрій посів 1 місце по жиму штанги, Артем посів 3 місце по жиму штанги у ваговій до 90 кг. Потім, Юрій, зібравшись з останніх сил, ще виборов у своїй ваговій 1 місце в триборстві, а в абсолютному заліку триборства спортсменів- аматорів посів 3 місце. Дані змагання навіть транслювали в онлайн- трансляції сайти з пауерліфтингу. До речі, свій виступ Юрій присвятив своїм товаришам по службі в армії — десантникам розвідувальної роти, які приїхали разом з командиром підтримати Юру аж до Львова, адже якраз 5 листопада — День розвідника!
До речі, всі результати та відеоматеріали змагань можна знайти у мережі інтернет на сайтах пауерліфтингу. Як каже Юрій, його бажання — якомога більше нашої молоді залучити до заняття спортом, а вже необхідну допомогу в правильних тренуваннях він надасть усім бажаючим. Одна лиш проблема — відсутність зацікавленості та фінансової підтримки з боку районних керманичів до цього виду спорту, адже тут немає ні підкупних суддів, ні підставних гравців, а про хабарі взагалі немає й мови, тому що все — як на долоні: тренуєшся — виграєш!

Автор: «ЕХО з регіону»
11 листопада 2011, 21:04 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.