Юні кобелячани зіграли з вихованцями «Шахтаря»

З 25 по 28 жовтня 2011 року в Комсомольську проходив міжобласний турнір з футболу «Золота осінь-2011». У ньому брали участь команди дітей 2000 р. н. з Олександрії (Кіровоградська область), Києва, Комсомольська та Кобеляк. Усього виступали 6 команд. Турнір проходив за коловою системою. Наші земляки команда «Лідер» (тренер Б. Фомін) перемогла дві київські команди, зіграла в результативну нічию із командою з Олександрії, поступилася господарям майданчика та ще одній київській команді і в підсумку посіла 4 місце.
2 листопада 2011 року в Комсомольську проходили зональні змагання з міні-футболу серед юнаків 1995–96 р. н. в залік обласної Спартакіади школярів. Брали участь команди Козельщинського, Новосанжарського, Кобеляцького районів та господарі майданчика. Наші земляки здобули дві перемоги та поступилися господарям. Команда Кобеляцького району посіла друге місце. Готував команду до змагань тренер Б. Фомін.
З 3 по 6 листопада 2011 року в спорткомплексі «Іскра» Кобеляцької ДЮСШ проходили змагання  на Кубок України серед дітей 2002 р. н. і молодших. На змагання прибули команди Одеської, Івано-Франківської, Донецької, Київської, Харківської, Полтавської областей та міста Києва — усього 11 команд. Вони були розділені на дві групи. Змагання проходили за коловою системою. А потім проводились півфінали і стикові матчі за 9–10,7–8, 5–6, 3–4 та 1–2 місця. З перших турів беззаперечним фаворитом змагань виявилася команда СК «ВАОК» смт. Володимирівка (Донецька область), яка просто вражала своєю феєричною грою. У своїй групі за 4 матчі гравці цієї команди забили 66 м’ячів. У іншій групі таким же фаворитом була команда ДЮСШ з міста Красноград Харківської області, яка в 5 матчах «розписалася» 48 разів у воротах суперників. Слід відзначити успішний виступ команди «Лідер-1» міста Кобеляки (тренер С. Калитка), яка в групі посіла 2 місце. У півфінальній грі юні кобелячани ледве не створили сенсацію, борючись на рівні з командою «ВАОК». Однак клас виявився вищим у наших гостей з Донбасу — 5:3 на їхню користь. Віддавши всі сили у півфіналі, кобеляцькі футболісти не змогли чинити гідного опору в матчі за 3 місце з командою «Освіта» ДЮСШ міста Городенка Івано-Франківської області. У підсумку команда «Лідер-1» Кобеляцької ДЮСШ посіла 4 місце. Інша команда Кобеляцької ДЮСШ «Лідер-2» (2003 р. н., тренер В. Білорибець) посіла 10 місце. А в матчі за перше місце закономірно зійшлися фаворити турніру — команди міста Красноград та смт. Володимирівка. Однак фінал не вдався. Команда «ВАОК» просто познущалася над своїми суперниками, відвантаживши у їхні ворота за 40 хвилин 15 м’ячів і пропустивши в свої лише 4. Таким чином володарем Кубка України з міні-футболу серед юнаків 2002 року народження стала команда СК «ВАОК» смт. Володимирівка Донецької області, яка продемонструвала не по роках зрілу майстерність. Слід відзначити, що четверо гравців цієї команди є вихованцями міні-футбольної школи донецького «Шахтаря». Друге місце посіла команда з міста Красноград Харківської області, а третє — команда «Освіта» з міста Городенка Івано-Франківської області. Кращими гравцями змагань у своїх номінаціях були названі: кращий воротар — Максим Корчевський (СК «ВАОК»); кращий захисник — Артур Максимчук (СК «ВАОК»); кращий нападник — Богдан Шубін (СК «ВАОК»); кращий бомбардир — Максим Багачанський (ДЮСШ Красноград); кращий гравець — Родіон Плакса (СК «ВАОК»)

Автор: Георгій Горгола, інструктор-методист ДЮСШ
12 листопада 2011, 13:06 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.