ДТП за участю держслужбовця

ДТП за участю держслужбовця

27 грудня, у вівторок, майже у центрі Кобеляк зіткнулись два легкових автомобілі.

Ця аварія могла б вважатися буденною подією, яка не заслуговує на особливу увагу. Подібних ДТП у районі протягом тижня трапляється ледве не десяток. Люди не постраждали, машини якщо й пошкоджені, то не до стану металобрухту. Але ж…

Про цю ДТП редакцію повідомила жінка, яка назвалась близькою родичкою одного з її учасників. Вона сказала: «Там в одній машині був держслужбовець. Так він після аварії почав мого родича бити. Хіба ж так можна, йому що, все дозволено?»

На місці пригоди, а це перехрестя вулиць Шевченка та Щорса, дійсно стояв автомобіль, на якому їздить посадовець Кобеляцької РДА. Він нібито рухався по вулиці Шевченка з боку вузла зв’язку. У цей час із вулиці Щорса виїхав старенький «ВАЗ» червоного кольору. Звертаємо увагу: вулиця Щорса є другорядною. На час прибуття співробітника «ЕХО» на місці ДТП працювали слідчі. Звичайно, ні про яку бійку мова вже не йшла. Свідків, які б підтвердили факт побиття одного водія іншим, нам знайти не вдалося. Щоправда, водій, який виїхав з вулиці Щорса, сказав: «Да, він мене кинувся бити. Я буду писати заяву в міліцію». На противагу цьому, чоловік, який був пасажиром іншого автомобіля, заявив: «Ніхто нікого не бив. Це і я можу сказати, що на нас напали. Спочатку він (інший учасник ДТП) визнав свою провину. А потім його, певно, навчили, що сказати, і він почав розповідати про бійку».

Уже після того, як учасники інциденту роз’їхались, слідчі та страховики закінчили обстеження місця подіЇ, нам удалося телефоном зв’язатися із безпосереднім свідком аварії. Олексій на своєму «Деу» встиг зупинитися за якихось п’ять метрів від місця зіткнення автівок. Ось що він сказав: «Да, «Жигуль» вискочив зі Щорса. А той на «четвірці» їхав по Шевченка, по главній. Щоб хтось когось бив — я не бачив. Да, всі були в шоці. Я ще помагав на «четвірці» капот піднімати і клеми від акумулятора від’єднував».

Остаточну крапку в цій історії поставлять правоохоронці.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»
30 грудня 2011, 10:51 | Кобеляки | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.