Дитяча команда футболістів змагалась за Кубок

Дитяча команда футболістів змагалась за Кубок

З 13 по 16 вересня в місті Іллічівськ проходили щорічні змагання з футболу. Команда кобеляцьких футболістів 2003 року народження також боролися за Кубок України.

Загалом, з усієї України взяли участь всього шість команд. Зі слів тренера, Віктора Білорибця, в основному, це були команди з Одеської області. А таку невелику кількість учасників він пояснює відсутністю фінансування. Адже всі діти їздили за кошт батьків.

Команда кобеляцьких футболістів брала участь в офіційних змаганнях уперше. І в результаті, зайняла почесне призове третє місце. Зі слів тренера, діти отримали неабиякі враження від змагань. І коли оголосили результати турніру, вони плакали від радості.

Тепер у планах спортсменів узяти участь у Чемпіонаті України, яку організовує Дитяча федерація футболу. А ближче до весни хочуть взяти участь у міжнародному турнірі, який відбуватиметься в Італії.
— І знову ж таки, якщо будуть кошти, — підсумовує Віктор Анатолійович.

До речі, за результатами змагань в Іллічівську, двох юних кобеляцьких спортсменів, Івана Живулька та Андрія Левченка, запросили до збірної України.






Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»
28 вересня 2012, 14:22 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.