Калиткині футболісти найкращі

Вихованці Кобеляцької ДЮСШ успішно виступили на двох поспіль турнірах.

У кінці жовтня  десятирічні кобеляцькі футболісти, вихованці тренера Сергія Калитки, брали участь у представницькому турнірі, котрий відбувся у селищі Царичанка, Дніпропетровської області. Крім кобелячан у змаганнях взяли участь хлопчаки з Царичанки, Дніпропетровська, Новомосковська, Петриківки. Усі вони є вихованцями дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Кобелячани виграли більшість поєдинків. Своїх суперників з Царчанки та Дніпропетровська, які у підсумку зайняли друге і третє місця, вони обіграли з одинаковим рахунком — 3:0. І лише в поєдинку з ровесниками з Петриківки була зафіксована бойова нічия — 2:2.

Така впевнена і успішна гра дала змогу команді Кобеляцької ДЮСШ посісти перше місце. Отримали окремі відзнаки і її кращі представники.  Так Дмитро Сіріціан був визнаний кращим гравцем турніру. Приз кращого нападника отримав Максим Захарченко, а Сергій Калитка втретє поспіль відзначений, як кращий тренер. Усі гравці кобеляцької команди нагороджені медалями. Крім того, вони повезли в Кобеляки кубок.

Наступний турнір, у якому взяли участь кобеляцькі футболісти, відбувся в середині листопада в Магдалинівці. І знову наші хлопчаки упевнено здолали суперників із Магдалинівки, Петриківки і Царичанки. В успіху команди велика заслуга і тренера воротарів Василя Петренка. Не випадково ж наші голкіпери у восьми іграх пропустили лише п’ять голів.

Юні спортсмени і їх батьки висловлюють окрему вдячність водію Івану Марченку, який забезпечив їм комфортне і безпечне перевезення.


Автор: «ЕХО з регіону»
26 листопада 2012, 13:41 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.