Міському голові подарували змію

Міському голові подарували змію

Завершується 2012 рік. І завершується він найулюбленішими дитячими святами — Днем Святого Миколая та новорічними святами.

Як відомо, День Святого Миколая завжди був великим святом для всіх українських дітей. За легендою, уночі до кожної дитини приходив сам Святий Миколай, який слухняним дітлахам клав під подушку подарунки, а неслухам — прутик.

Кожна дитина чекає цього свята з нетерпінням. Одні — сподіваються отримати багато солодощів, інші — іграшки. Але є діти, які вірять у те, що саме цього дня станеться справжнє диво і здійсняться їхні найзаповітніші мрії. Із нетерпінням чекали на подарунки від Святого Миколая і вихованці дитячого дошкільного закладу № 2 «Золотий півник». Діти старанно готувалися до свята і були впевнені, що за свою гарну поведінку вони неодмінно отримають винагороду.

Цього дня вихованці дитячого садка співали пісень, розгадували загадки та, навіть, самостійно складали вірші. Перед глядачами на святі з’явився і маленький Миколай, роль якого виконав Ваня Киценко. І яке ж свято без шкідливого чортенятка, який приніс різочки неслухняним дітлахам. Та, як вияснилось, таких діток у залі не знайшлося. І чортенятко залишило прутики собі.

Зрештою, на свято завітав і міський голова Олександр Ісип. Уже традиційно, протягом останніх десяти років він приносить дітям солодкі сюрпризи — «кіндери». Коли ведуча запитала у дітлахів, хто завітав до них на свято, діти в один голос вигукнули: «Ми-ко-лай!». Посміявшись, міський голова разом із вихователями роздали кожному вихованцю дитсадка по подарунку. А йому, у свою чергу, завідуюча вручила сюрприз, який вихователі виготовили власними руками. І так як наступний 2013 рік за Східним календарем — рік Змії, то символічно, міському очільнику подарували змію.

По завершенню свята діти одразу ж почали розпаковувати свої подарунки і дивитися, який саме сюрприз чекає на них усередині.

Свята продовжуються. І ми сподіваємося, що кожна дитина не залишиться без уваги дорослих.






Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.