У Кобеляках відзначили рятувальників

У вівторок у приміщенні Кобеляцької міської ради відбулося вшанування співробітників Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Подібні урочистості відбуваються вже вп’яте. Розуміючи значення цієї служби для забезпечення нормальної життєдіяльності міста і району, поздоровити рятувальників і вручити їм почесні грамоти прийшли голова райдержадміністрації Анатолій Таранушич та міський голова Олександр Ісип. Співробітники МНС уже давно займаються на лише гасінням пожеж, а й виконують цілий ряд інших важливих завдань. Зокрема, ліквідовують наслідки дорожньо-транспортних пригод, природних стихійних явищ та інших надзвичайних ситуацій. А взимку їм частенько доводиться рятувати людей, що потрапили в надзвичайні ситуації на місцевих водоймах. Із криги легковажних рибалок знімають саме «еменесівці».

Буквально за кілька днів до торжества рятувальники допомагали ліквідовувати наслідки руйнувань і пошкоджень, завданих смерчем, який пронісся над Кобеляками.

Анатолій Таранушич і Олександр Ісип поздоровили бійців МНС із їх святом і вручили грамоти. Їх отримали співробітники районного відділу МНС Володимир Дубовик, Володимир Тіглий, Микола Каблучка, Олександр Спорняк, Віталій Безкібальний, Олег Губа, Олександр Халімовський. Нагородили й відзначили і начальника райвідділу ДСНС України в Полтавській області Володимира Богуна.

Володимир Богун, у свою чергу, зауважив, що величезний внесок у забезпечення безпеки району зробили колективи місцевих пожежних частин із Біликів та Озер, які очолюють Володимир Тупиця та Іван Шевченко. Також керівник відзначив плідну співпрацю ввіреного йому підрозділу з районною владою та директором комбінату хлібопродуктів Віталієм Шулєжком.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»
22 вересня 2013, 11:17 | Кобеляки | Суспільство



1. Гість / 22 вересня 2013, 20:15 Цитувати
Просто прекрасна стаття! Особливо, якщо врахувати що не "Міністерство з ліквідацій надзвичайних ситуацій" яке напевно автор зі своїм "талантом" писати статті сам придумав, оскільки на даний момент існує "Державна служба України з надзвичайних ситуацій". Начальник райвідділу не "ДСПС України", а ДСНС України. Видно і з географією теж проблеми, якщо знайшов у нашому районі село "Озіра", а не Озера. Можу Вам запропонувати присилати мені на перевірку свої статті перед публікацією, а то складається враження, що освітченість у Вас на дуже низькому рівні. Враховуючи, що такі статті - це для Вас норма, і без сліз і сміху їх читати практично неможливо, слід подумати про завершення кар'єри кореспондента - і себе не ганьбитимете, і люди не будуть сміятися над Вами?!
2. Admin / 23 вересня 2013, 10:57 Цитувати
Вказані Вами помилки виправлено.
Редакція газети «ЕХО» пропонує Вам посаду коректора.
Якщо Вас це зацікавило, зателефонуйте за номером (097)903-92-67

Наголошу: це цілком серйозна пропозиція
3. Бувалий / 23 вересня 2013, 11:42 Цитувати
2. Admin пише:
«Редакція газети «ЕХО» пропонує Вам посаду коректора... Наголошу: це цілком серйозна пропозиція»
Адміне, куди йому в коректори?! Він навіть у коментарях робить дитячі помилки:
1. Гість пише:
«...що освітченість у Вас... »

4. Седой / 23 вересня 2013, 13:17 Цитувати
Да ладно, по сути ж верно. Кто, кроме Вас и меня знает о таких тонкостях. А "Озiра" - это от влияния "Свободы" :)))
5. Микола Гузченко / 23 вересня 2013, 18:39 Цитувати
3. Бувалий пише:
«Він навіть у коментарях робить дитячі помилки»

Та й пунктуаційних штук п’ять.
6. Коректор / 23 вересня 2013, 22:31 Цитувати
Та про що говорити,Таранушич Богуна в церкву свічки ставити посилає, то грамоти вручає.Шановне керівництво району оприділіться.Складається враження,що ви заохочуєте те,на що й нарікаєте.
7. Босс / 23 вересня 2013, 22:33 Цитувати
А грамоти отримали самі стукачі,чому ж обійшли наріка Гребенюка.
8. Серый / 23 вересня 2013, 22:52 Цитувати
Богуна наградили и отметили за недостроенное здание пожарной части,за разваленный забор,за собак из за которых в пожарную часть не попасть или за что...Наверное отстегнул ая яяя

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.