Сергій Калініченко проведе в Кобеляках тренінг із карате

Сергій Калініченко проведе в Кобеляках тренінг із карате

З 22 по 24 листопада в італійському місті Бергамо пройшов Чемпіонат світу з карате. У ньому взяли участь 1916 учасників із 26 країн світу.

Збірна команда України у складі 158 учасників була однією з найчисленніших. Нашу область на Чемпіонаті світу представляв керівник обласного відділення федерації карате Сергій Калініченко. Та цьому змаганню передували ряд національних стартів. На Чемпіонаті України та під час боїв за Кубок України Сергій Калініченко показав високий рівень підготовки. За що заслужено посів першу сходинку в національній збірній із карате. Зі слів Сергія, цей чемпіонат став для нього результатом наполегливих тренувань протягом усього року. Фінансування поїздки на турнір повністю взяла на себе федерація карате України. Сергій Калініченко завоював дві бронзові медалі Чемпіонату світу, узявши участь у двох вікових категоріях — дорослі (18+) та ветерани (36+). Усі вікові групи були представлені кращими спортсменами Росії, України, Австрії, Італії, Бразилії та іншими. За підсумками виступів Сергій Калініченко в обох категоріях завоював бронзові нагороди, які і привіз у Полтавську область. У найближчих планах Сергія — підготовка до тренувально-атестаційного семінару.

На його думку, у Кобеляках одна з найсильніших шкіл карате в області. Саме тому семінар проходитиме в нашому місті.

29 грудня на базі молодіжного центру «Дзансін» місцеві каратисти під керівництвом Сергія Калініченка будуть підвищувати свою кваліфікацію. Тренери Дмитро Тараненко та Віктор Кльоз говорять, що всі вихованці наполегливо тренуються і з нетерпінням чекають приїзду Сенсея. Адже за його прикладом кожен кобеляцький каратист мріє стати в майбутньому Чемпіоном світу.


Автор: «ЕХО з регіону»
27 грудня 2013, 14:40 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.