Як кажуть, Земля — кругла

Навіть у футболі можна впевнитися, що над нами є якісь вищі сили, які завжди намагаються віддати те, на що заслуговуєш.

Після скандального матчу на минулих вихідних між «Урожаєм» і «Дрижиною» саме друга команда грала у 1/4 фіналу кубка Кобеляцького району з футболу. Суперником дійсного чемпіона цього турніру став середнячок другої ліги, «Добробут» із Озер. Після дещо фартового виграшу в 1/8 у мідянівського «Урожаю» усі спеціалісти кобеляцького футболу передбачали для дрижан «легку прогулянку» аж до фіналу. Але так не сталося. Навіть середняк другої ліги в змозі стати болісною занозою для цьогорічної «Дрижини». Можливо, була присутня недооцінка суперника, а, можливо, футбольний бог просто відвернувся від дрижан і став на бік озерян. Ну те, що у «Дрижини» були великі проблеми з далеко не найсильнішою командою в районі, — факт.

Захопивши ігрову ініціативу, гості, здавалося, переграють суперника в кілька голів і зроблять матч-відповідь простою формальністю. Але господарі не були прихильниками цього варіанту. Побудувавши свою гру від оборони, озеряни зводили на нуль усі старання дрижан. І навіть не забували про атаку.

Так, відбившись від суцільної навали гостів, озеряни перейшли до швидкої контратаки, яка закінчилась взяттям воріт. Це була велика несподіванка.

Надалі господарі продовжували в тому ж дусі. І уже в другому таймі їм вдалося подвоїти рахунок. У чемпіона ж у цьому матчі не виходило нічого. Вони навіть не спромоглися забити гол престижу.

Таким чином ця зустріч наглядно показує те, що Земля — кругла. Тобто, як кажуть, не кожен день буде щастити. Якщо сьогодні фортуна усміхається тобі, то завтра вона може повернутися до тебе спиною. Тільки в таких складних ситуаціях проявляється характер і воля до перемоги. 
Із нетерпінням хочеться подивитися, як чемпіон буде проявляти себе далі. Головне, щоб замість видовищного двобою уболівальники не побачили чергову виставу з арбітром у головній ролі.

 

«Стріла» поступається «Соколу»

Боротьба спостерігалася у цьому матчі на протязі майже всього першого тайму. А потім більш імениті гравці «Сокола» взяли контроль у свої руки.
Сухинівці почали активно. Уже в дебюті зустрічі «Стріла» мала супермомент. Олександр Митрович зробив довгу подачу з лівого флангу на вільного Олександра Андрейка. Та Саша не зумів влучити у ворота.

Після цього команди створювали моменти раз-по-раз. Сухинівці змарнували два гольових моменти. Вийшовши двічі віч-на-віч із голкіпером, капітан «Стріли» не зумів переграти його. Олександр Митрович, забивши гол, був здивований, що асистент арбітра відмінив його з доволі сумнівних причин. А от «Сокіл» використав свої нагоди сповна.

Спочатку, після грубої помилки голкіпера, який двічі взяв м’яч у штрафному майданчику, біличани пробили вільний удар і відкрили рахунок. Через кілька хвилин «Сокіл» подвоїв результат. Після серії грубих помилок захисників і спритності нападника Віталія Дяченка рахунок став 0:2.

Сухинівці у цьому матчі не проявили себе. Можливо, давалася в знаки відсутність головного нападника Віктора Кривулі. Та все ж таки гол престижу забили. Після серії рекошетів м’яч влетів у ворота. Крапку в зустрічі поставив Владислав Корнієнко красивим ударом, знявши «павутину» з «дев’ятки» воріт Онищенка.

У підсумку 1:3 і другий матч, за великим рахунком, стане формальністю для біличан.

У інших чвертьфінальних зустрічах були зафіксовані такі результати: «Спартак» (Рибалки) — «Червоні Квіти» 1:1, «Дашківка» — «Радянське» 1:1.
У півфіналі зустрінуться переможці-пари Сухинівка — Білики і Дашківка — Радянське, у другому матчі Озера — Др. Гребля і Рибалки — Червоні Квіти.


Автор: Владислав ФІЛІПОВ, «ЕХО з регіону»
8 серпня 2014, 10:13 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

1. джони / 10 серпня 2014, 08:45 Цитувати
А почему не написали про розгром сокола 0:4?Или это не интиресно?
2. чемпіон / 11 серпня 2014, 15:19 Цитувати
якщо б ти уважно читав, то побачив би, що тут кубкові зустрічі описуються!!
3. Футболист / 14 серпня 2014, 11:02 Цитувати
Вот именно! Земля круглая! Дрижина - Озера 4:0, Дрижина - Іванівка 6:1.
"Із нетерпінням хочеться подивитися, як чемпіон буде проявляти себе далі. Головне, щоб замість видовищного двобою уболівальники не побачили чергову виставу з АРБІТРОМ у головній ролі". Автор, ти же сам арбитр. Так не делай "виставу" и будет тебе "видовищний двобій". Фил, сам хоть читай что ты пишешь!

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.