Любителі рюкзака й мандрівок відзначили своє свято

«Подорож як найбільша наука і серйозна наука допомагає нам знову знайти себе»
А. Камю

27 вересня всі любителі подорожей відзначали Всесвітній день туризму. Це свято можуть відзначати не тільки люди, чий стиль життя пов’язаний з мандрівками та рюкзаком, а й люди, які прагнуть до знань. Навіть звичайний виїзд на природу, подалі від буденної метушні для багатьох людей може стати туристичною подорожжю.

Це свято кожного року святкують і вихованці Новосанжарського районного будинку дитячої та юнацької творчості разом із своїми керівниками. Під час туристичних походів вони розширюють і поглиблюють знання в галузі ботаніки, зоології, геології, географії, метеорології, астрономії. Учнівський туризм сприяє організації активного відпочинку та формуванню в учнівської молоді національної свідомості, любові до рідного краю, його природи та історико-культурної спадщини, виховання юних патріотів української землі.

Любов до туризму в молодого покоління пробуджують їхні наставники, люди, що закохані в свою справу: Лариса Добриденко, Григорій Касян, Микола Пуха, Олександр Павелко, Євгеній Трипуз, Микола Давиденко, Сергій Житник, Василь Терновий та інші досвідчені туристи. Працю вчителів яскраво відображають їхні вихованці, учні Новосанжарського, Богданівського, Полузірського навчально-виховних комплексів, Нехворощанської, Руденківської, Сухомаячківської, Крутобалківської, Кустолівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів та Дубинівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

Тож побажаємо туристам зі стажем і початківцям міцного здоров’я, завзяття, наснаги, цікавих зустрічей і відкриттів у пізнанні навколишнього світу.


Автор: Працівники Новосанжарського районного будинку дитячої та юнацької творчості

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.