Безвиграшна серія «Колоса» продовжується

Безвиграшна серія «Колоса» продовжується

У цьому турі команда Віталія Детюка продемонструвала хорошу гру в матчі проти «Дуката» із Селещини, але позитивного результату так і не змогла здобути.

Нагадаю, що матч першого кола між цими колективами закінчився з рахунком 2:3 на користь «Колоса». Якщо порівняти склад команд першого і другого кола, то «Дукат» значно підсилився 4-5-ма гравцями доволі високого рівня, як для обласних змагань. У «Колоса», навпаки, практично ніяких змін не відбулося.

Гра розпочалась дещо нервово. Гості намагалися захопити ініціативу, та їм це так і не вдалося. Кобелячани, здебільшого, грали прямолінійно, намагаючись якнайшвидше доставити м’яча до атакувальних гравців. Боротьба, у основному, точилася в центрі поля, де відбувалося найбільше зіткнень. Гольові моменти створювались важко. А голи забивались дещо курйозні і не зовсім логічні.

Спершу рахунок відкрили селещинські футболісти. На 34-ій хвилині після довгої передачі з центра поля в напрямку воріт захисники і воротар «Колоса» не розібралися між собою і дали пробити нападнику «Дуката», який відкрив рахунок. Через кілька хвилин, у свою чергу, «начудили» селещинські захисники. Вони не змогли вибити м’яча після навісу, чим вдало скористався Олег Галаган, зрівнявши рахунок.

У другому таймі гра проходила за таким же сценарієм. Тільки гольових моментів уже було більше як в однієї, так і в іншої команди. «Дукат» з більшим натхненням атакував і добився свого. Спочатку нападник Михайленко заробив на фланзі штрафний удар. Вдало подав на ближню стійку, звідки по воротах пробив його партнер. Воротар Ігор Оніщенко відбив м’яч прямо в ноги супернику, а той із лінії воріт забив, як виявилось, переможний гол у матчі. Кобелячани намагалися відігратися, але збільшити свій результат так і не змогли. У підсумку 1:2 — «Дукат» перемагає, а «Колос» шостий матч підряд програє.

Молодіжний склад, навпаки, здобув безапеляційну перемогу 3:1 і наразі продовжує лідирувати у своїй групі.

У наступному турі відбудеться дербі між сусідніми районами. «Колос» завітає в гості до «Стандарту» із Нових Санжар.









Автор: Владислав ФІЛІПОВ, «ЕХО з регіону»
9 жовтня 2014, 13:54 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.