Яна Заїка — абсолютна чемпіонка

Яна Заїка — абсолютна чемпіонка

Юні тенісисти з Кобеляк знову порадували успішними виступами на ігрових майданчиках Полтавщини.
4-6 грудня у Лохвиці пройшли змагання обласної спартакіади школярів із настільного тенісу. Вихованці групи настільного тенісу Кобеляцького НВК №1 є постійними учасниками, а останні три роки — призерами цих перегонів. Не стала виключенням і цьогорічна поїздка у Лохвицю. На цей раз у скарбничці нашої команди — 5 золотих, 3 срібні і 3 бронзові нагороди.

Абсолютною чемпіонкою ігор стала Яна Заїка. У неї перше місце в особистому розряді, плюс дві медалі найвищої проби в парах разом із Софією Варич і В’ячеславом Коваленком. Срібло отримали і пара наших хлопців Дмитро Лебідь і В’ячеслав Коваленко. Срібло і бронза в особистому розряді — у Софії Варич і Дмитра Лебедя. На п’єдестал пошани у змішаному розряді піднімались Яна Заїка-В’ячеслав Коваленко (перше місце) та Софія Варич-Дмитро Лебідь  (третє місце). Усі вони були нагороджені грамотами Полтавського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

У загальному заліку команда Кобеляцького району посіла перше місце серед дванадцяти колективів. Добрих слів заслуговують всі, без винятку, учасники команди. Поздоровляємо наших тенісистів із прекрасними результатами і бажаємо їм нових перемог для прославлення спорту Кобеляччини.


Автор: Борис АНДРОНОВ, вчитель фізичної культури Кобеляцького НВК №1
12 грудня 2014, 13:35 | Полтавщина | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.