У медичному центрі «Нові Санжари» тепер лікуватимуть і дітей

У медичному центрі «Нові Санжари» тепер лікуватимуть і дітей

У закладі, який входить до структури Національної гвардії, відкрили дитячий оздоровчий заклад санаторного типу. Діти тут зможуть не лише оздоровитись, але й пролікуватись та отримати рекомендації від профільних лікарів.

— Розширюємо профіль. Наявна діагностична база та персонал це дозволяє, — пояснює начальник медичного центру «Нові Санжари» Олександр Блінов. — Я вважаю, для батьків, які турбуються про здоров’я дитини, наш заклад буде оптимальним варіантом. Ми зможемо не лише оздоровити дитину, але і провести діагностику та лікування. А плюс ранньої діагностики — це попередження серйозної хвороби у майбутньому.
Заклад для оздоровлення дітей працюватиме цілорічно. Для процесу лікування використовуватимуть усю наявну лікувальну та діагностичну апаратура. Під час перебування на санаторно-курортному лікуванні діти зможуть отримати консультації лікарів‑спеціалістів: педіатра, кардіолога, невропатолога, уролога, стоматолога, ендокринолога, терапевта, фізіотерапевта, ортопеда-травматолога, хірурга, психотерапевта, психолога, гастроентеролога, алерголога, пройти діагностичні та лабораторні обстеження, отримати оздоровчі та лікувальні процедури відповідно до профілю захворювання. Вартість одного дня перебування у закладі складатиме 256 гривень. Після закінчення перебування у медичному центрі кожній дитині видаватимуть виписку з історії хвороби, яка буде інформацією і для батьків, і для сімейного лікаря за місцем проживання.
Окрім дітей, які мають рекомендації для санаторно-курортного лікування, у медичному центрі можуть оздоровити дітей пільгових категорій: постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС, дітей учасників АТО та інших.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»

1. Седой / 17 грудня 2016, 18:20 Цитувати
Дебильней фирмы не видел. Лет 10 назад пытался там отдохнуть неделю осенью. Одну ночь в домике командующего еле выжил, пещера без костра. А между ванными, массажными и лечебными местами по улице метров по 300-500 под дождем. Лечитесь сами, мы по визе пятилетней в шенгене отдохнем. Паршивому вове голову там лечите, хотя, похоже, бесполезно

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.