Мотобольний «Колос» ледь не забрав очки у лідера чемпіонату

Мотобольний «Колос» ледь не забрав очки у лідера чемпіонату

12‑го серпня на мототреці у Стовбиній Долині новосанжарська команда лише на останніх секундах пропустила вирішальний гол від «Восходу» з Вознесенська. Гра закінчилася з рахунком 4:5 на користь гостей.
У цьому сезоні «Колос» не часто радує своїх уболівальників результативною грою. Єдину перемогу команда здобула над «Поділлям», явним аутсайдером чемпіонату. У решті матчів новосанжарцям доводилося їхати з поля переможеними. Утім, у грі із «Восходом» мотоболісти «Колоса» продемонстрували і вміння забивати голи, і неабиякий бійцівський характер.

Перший період матчу з рахунком 0:1 виграв «Восход», проте після третього періоду на табло висвітився нічийний рахунок: 2:2. У складі господарів відзначилися Валерій Зімовець та Роман Кондратенко.

Далі події розвивалися надзвичайно драматично. Спочатку «Колос» після ще одного голу Романа Кондратенка вийшов уперед: 3:2. Потім «Восход» перехопив ініціативу, забив двічі поспіль і знову повернув собі лідерство: 3:4. На останній хвилині гри Роман Кондратенко знову забив гол і, здавалось, приніс «Колосу» нічию у грі з лідерами чемпіонату. Але буквально за кілька секунд до фінального свистка гості таки провели переможний м’яч: 4:5!

«Колос» укотре поступається, проте цього разу демонструє результативну та цікаву гру. Після цього туру новосанжарська команда з трьома набраними очками залишається на передостанньому місці у турнірній таблиці, випереджаючи лише «Поділля». На першому місці — «Восход», який одержав п’ять перемог у шести матчах.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»



1. don / 21 серпня 2017, 13:17 Цитувати
У цю неділю обосрались по повній. Народні гроші ідуть у карман Зімовцю, людей держуть за лохів
2. адекватник / 21 серпня 2017, 13:21 Цитувати
1.don
«людей держуть за лохів»

Не оскорбляй українців. Я тут назвав їх декілька раз лошарами, так на мене як «налетіли» і селена, і правдоруб і навіть сам Філон.
3. Selena2017 / 22 серпня 2017, 07:48 Цитувати
[[ЦИТАТА|2|адекватник|Не оскорбляй українців. Я тут назвав їх декілька раз лошарами, так на мене як «налетіли» і селена, і правдоруб і навіть сам Філон

Та й чим хвалишся? Що зовсім здурів... Розправив самозакохані плечі - всім українцям нахамив, всім видав . Для внуків, кажеш, стараєшся, спасибі колись скажуть. І немає хоч крихти розуму, щоб допетрати, яку покуту на них своїми пришелепуватими ( це ж такі в тебе українці, слово з твоєї писанини взято) сентенціями поклав. Бо Природа ж не сліпа і не глуха, чітко все фіксує, особливо слово, вчинок. І діє за законами справедливості, як би ми це не сприймали по-своєму, коли заболить. То чи не проклянуть вони тебе з кістками згодом, як доведеться розплачуватися за всю огиду, яку кидаєш оце людям межи очі? Таких прикладів у житті немало, треба Їх тільки бачити. То заради хоч своЇх нащадків схаменись і не мели отих дурниць і своїм підспівувачам порадь не обливати життя і його святі речі брудом.
4. ukr2017 / 22 серпня 2017, 18:22 Цитувати
1.don
«Народні гроші ідуть у карман Зімовцю, людей держуть за лохів»

Видно як Дон за свого боса переймається,що не всі гроші ідуть Реці
5. don / 22 серпня 2017, 21:52 Цитувати
Команда другой рік показує що на поле виходить тупо відбути гру, а тренер в цей час набиває кармани народними грошима. До чого тут Река?
Він закони пише у ВР
6. ukr2017 / 23 серпня 2017, 20:06 Цитувати
5.don
«Він закони пише у ВР»

Та санжарці якраз і бачать де він пише закони, то біля однієї садиби, то біля іншої.Спішить все дописати,чи переписати
7. Чудо Юдо / 23 серпня 2017, 22:22 Цитувати
Позаминулого разу «Колос» так зіграв всі ігри, що склалося враження немов гравці днем раніше пропили увесь бензин і на матчах ногами відштовхувалися: Посилання на exo.in.ua
8. don / 25 серпня 2017, 00:35 Цитувати
6.ukr2017
«Та санжарці якраз і бачать де він пише закони, то біля однієї садиби, то біля іншої»

Та в нардепів зараз літні канікули.
9. ukr2017 / 25 серпня 2017, 09:20 Цитувати
8.don
«Та в нардепів зараз літні канікули.»

У них постійно канікули,особливо в Реки,він що щось приймає,чи подає?тілько слово передає,якась просто тушка там сидить,а не нардеп

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.